🔥İndirim Lexar Ares 2x16 6400mhz Cl30 Xmp/Expo Ddr5 23.572 TL 6-9 Taksit (Stoklar Yenilendi)

Anakartı henüz almadıysan ve RAM OC işine gireceksen kesinlikle MSI'ın X870E Carbon altı kartlarını alma. Alabilme ihtimalin varsa X870E Apex ve üstüne bak. MSI'da her ne kadar güzel VRM vs. olsa da OC konusunda aşırı kararsız, aşırı sorunlu; voltaj yemiyor, stabil kalamıyor. Denendi, onaylandı. Hem 2x16 G.Skill 6000 MT/s CL32 SK Hynix A-Die RAM ile denedim hem de 2x32 Patriot Venom 6000 MT/s CL30 SK Hynix A ya da M-Die RAM ile denedim. İkisinde de sistem kararsız çalışıyor. Aklının bir kenarında olsun. Timingleri sıkıştırdığın an çortluyor. G.Skill, 1.65V'da CL26 6400 MT/s'de stabil kalamadı, o kadar diyeyim.Alıntıyı görüntüle

Bu hali ile testi geçiyor ama random zamanlarda sistem çöküyor.
Alıntıyı görüntüle
Benimkisi oc değil sanırım
Hızı düşürüp cl değerini 28 e çekicem totalde olan süre değişmeyecek ama %1 fps i cl değerinden kaynaklı daha stabil hale gelicek . Yanlış bilmiyorsam tabi 😅

Benimkisi oc değil sanırım
Hızı düşürüp cl değerini 28 e çekicem totalde olan süre değişmeyecek ama %1 fps i cl değerinden kaynaklı daha stabil hale gelicek . Yanlış bilmiyorsam tabi 😅
Timingleri sıkılaştırmadığın sürece mantığı yok. Her hâlükârda RAM değerleri ile oynayacaksın. Almışken iyisini al, aklın kalmasın; sonra benim gibi uğraşıp durursun. :D

Hocalar normalde bu fiyatlar normal fiyatlar ama bu ram özelinde bence avantajlı bir fiyat. 6000 Mhz de CL28 veriyor bunlar. Hynix A die %90. En üst segment ramlerden biri. Değerlendirilebilir.
Hocam birden indirim bitti mi ne oldu buna ya

Hocam devam etmesi gerekmiyor mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben ramlerimi satıyorum şimdi bunu almak için.
İndirimli ürün stoğu bitmiştir hocam.

Hocam devam etmesi gerekmiyor mu

Ben ramlerimi satıyorum şimdi bunu almak için.
Tekrar indirimde gözüküyor hocam stoğu yenilemişler galiba.

hocam vatan indirimleri tekrardan gelir mi yoksa ram'leri şimdi almak mı mantıklı sizce ?

İndirimde gözüküyor ama satın alma ekranında ürün fiyatı değiştiği diye bir uyarı geliyor.

hocam vatan indirimleri tekrardan gelir mi yoksa ram'leri şimdi almak mı mantıklı sizce ?
Bunu kimse bilemez hocam gelir diye umut ediyoruz. Ama gelsede 5 10 dakikada stok kalmıyor.

Geri