❌İndirim Bitti! Secuzi Gamepad 1099tl!!

İhtiyacım yok ama alsam mı dursun köşede
İstanbul içi ise alabilirim sizden :) Kartta para yok yarın yatacak alamıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

15dkya biter muhtemelen 1200 iken 10dk da bitmişti

hepsipara ile 930tl aldım eyvallah :D

Bende xbox kolu var almaya deger mi

Bu kolu Gamesir , Gulikit , Flydigi ile değil 8Bitdo ile kıyaslayın bence. 8Bitdo ile malzeme kalitesi hariç eminim fark yoktur. Membrane tuşlar , hall effect analoglar. Amacı ideal bir gamepad olanlar alır geçer . Premium kol isteyen adam 3-4k aşağısı çıkmaz zaten.

Xbox kolu hala 2014te kalmış almayın

Bende xbox kolu var almaya deger mi

Değer hocam. Xbox kolunda bir gün drift yaşayacaksın. Bu kol en azından drift yaşatmaz kenarda dursa bile yeter. Analog tamir fiyatına alırsın

Bu kolu Gamesir , Gulikit , Flydigi ile değil 8Bitdo ile kıyaslayın bence. 8Bitdo ile malzeme kalitesi hariç eminim fark yoktur. Membrane tuşlar , hall effect analoglar. Amacı ideal bir gamepad olanlar alır geçer . Premium kol isteyen adam 3-4k aşağısı çıkmaz zaten.

Değer hocam. Xbox kolunda bir gün drift yaşayacaksın. Bu kol en azından drift yaşatmaz kenarda dursa bile yeter. Analog tamir fiyatına alırsın
Ben benim gamepower ile fc26 championsta 15/15 yapıyorum :)
Premiuma gerek yok bence malzeme kalitesi harici same.

Bu drift dediginiz ne arkadaslar cahilligime verin

Ben benim gamepower ile fc26 championsta 15/15 yapıyorum :)

ama varya yalan yok Gamepower 1000 TL'ye düşse onu alırdım ihtiyacım olmasa bile. O kolun görünüşü Secuziden bence çok çok daha güzel.

ama varya yalan yok Gamepower 1000 TL'ye düşse onu alırdım ihtiyacım olmasa bile. O kolun görünüşü Secuziden bence çok çok daha güzel.
Bende sırf bunu görünüşü için alacaktım gamepower var 900 e almıştım.
Sistem siyah diye bunu almayı düşünüyorum.
Bence bu çok daha güzel

Bu drift dediginiz ne arkadaslar cahilligime verin
Hocam analogları mesela sola yönlendirdiğinizde git gel yapıyor sonra sağa veya rastgele hareketler yapıyor gibi düşünün

Geri