İncehesap 1 Tl Klavye Saçmalığı

Bu arada o aramızdaki incehesap ajanına sesleniyorum. Bu yeni fiyatlarla hiçbir şeyi satamazsınız. Eski fiyatları cuma günü indirimli diye sunmazsınız umarım :D

İncehesap pişmanlıktır valla.

1 tl kampanyasına hiç katılmayı denedin mi? denemediysen boş yorum yapma :D
Denedim aldım da ne gelirse satın alayım sonra iade ederim kafasıyla katılmışsın belli ki. Adamlara boş yere bir de iade kargosu masrafı çıkartmışsın. Sizin açgözlülüğünüz yüzünden bir daha kampanya yapmasalar yeridir.

Denedim aldım da ne gelirse satın alayım sonra iade ederim kafasıyla katılmışsın belli ki. Adamlara boş yere bir de iade kargosu masrafı çıkartmışsın. Sizin açgözlülüğünüz yüzünden bir daha kampanya yapmasalar yeridir.
kardeş senin kafan yerinde mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu incehesap 1 tl kampanyasında siteye bant daraltması yapıyor ve hiçbir şekilde bir şey yapamıyorsun sadece garantipay ile ödemeyi yapabiliyorsun o da şanslıysan sepete ben 1 tane eklediğim halde 2 tane eklenmiş ve ödemede bu fiyatla karşılaştım 1 tanesinini iadesi için 2 gün uğraştım iade onlara ulaştığında ise böyle bir durumla karşılaştım

birde kargo masrafı diyor seninle tartışmaya bile girilmez onu geçtim incehesabı savunan tek kişi sensin forumdakilerin dediğine göre ajanları da olabilirsin :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Söylediğimde yanlış olan ne? Böyle düşünüp almadın mı? Az biraz satıcıyı da düşünün aç gözlü olmayın bu kadar.
ajan buymuş beyler çıktı ortaya

Bu şeye benziyor 3 ürün alana 1 ürün bedava
Sonra arkadaş gider 3 ürünü iade eder ama bedava olan ürünü vermez 😂 kardeş payından bir sahne.

Bu arada thhye başvur haklı çıkarsın çünkü olay saçmalık üzerine kurulmuş. 2 ürün ahnı olsa da 1. Ürün kampanyalı 2. Ürün normal fiyatı ile alınmış birbirini bağlamaz

Geri