Kulaklıkta alan kişi sayısı azdı da klavyede forumdan bayağı kişi aldı1000 stok gösterip 3-5 kişiye dağıttılar ellerine böyle fırsat geçince uyanıklık yapmışlar aç bunlar aç adamın 300-500 tl sine çökecekler
Kulaklıkta alan kişi sayısı azdı da klavyede forumdan bayağı kişi aldı1000 stok gösterip 3-5 kişiye dağıttılar ellerine böyle fırsat geçince uyanıklık yapmışlar aç bunlar aç adamın 300-500 tl sine çökecekler
bir iki kişiden şüpheleniyorum da aynen şöyle bekliyorumBen de buna inanıyorum bu arada. Kesin birisi var aramızda. Direkt çözdüler konuyu![]()
Önceki hafta iyi bir fiyatla OEM paket sundular da yetişemedim. Keşke yetişebilseydim de alsaydımİncehesap pişmanlıktır valla.
Denedim aldım da ne gelirse satın alayım sonra iade ederim kafasıyla katılmışsın belli ki. Adamlara boş yere bir de iade kargosu masrafı çıkartmışsın. Sizin açgözlülüğünüz yüzünden bir daha kampanya yapmasalar yeridir.1 tl kampanyasına hiç katılmayı denedin mi? denemediysen boş yorum yapma![]()
kardeş senin kafan yerinde mi?Denedim aldım da ne gelirse satın alayım sonra iade ederim kafasıyla katılmışsın belli ki. Adamlara boş yere bir de iade kargosu masrafı çıkartmışsın. Sizin açgözlülüğünüz yüzünden bir daha kampanya yapmasalar yeridir.
bu incehesap 1 tl kampanyasında siteye bant daraltması yapıyor ve hiçbir şekilde bir şey yapamıyorsun sadece garantipay ile ödemeyi yapabiliyorsun o da şanslıysan sepete ben 1 tane eklediğim halde 2 tane eklenmiş ve ödemede bu fiyatla karşılaştım 1 tanesinini iadesi için 2 gün uğraştım iade onlara ulaştığında ise böyle bir durumla karşılaştımDenedim aldım da ne gelirse satın alayım sonra iade ederim kafasıyla katılmışsın belli ki. Adamlara boş yere bir de iade kargosu masrafı çıkartmışsın. Sizin açgözlülüğünüz yüzünden bir daha kampanya yapmasalar yeridir.
Söylediğimde yanlış olan ne? Böyle düşünüp almadın mı? Az biraz satıcıyı da düşünün aç gözlü olmayın bu kadar.kardeş senin kafan yerinde mi?
birde kargo masrafı diyor seninle tartışmaya bile girilmez onu geçtim incehesabı savunan tek kişi sensin forumdakilerin dediğine göre ajanları da olabilirsinDenedim aldım da ne gelirse satın alayım sonra iade ederim kafasıyla katılmışsın belli ki. Adamlara boş yere bir de iade kargosu masrafı çıkartmışsın. Sizin açgözlülüğünüz yüzünden bir daha kampanya yapmasalar yeridir.
ajan buymuş beyler çıktı ortayaSöylediğimde yanlış olan ne? Böyle düşünüp almadın mı? Az biraz satıcıyı da düşünün aç gözlü olmayın bu kadar.