İncehesap 1 Tl Klavye Saçmalığı

birde kargo masrafı diyor seninle tartışmaya bile girilmez onu geçtim incehesabı savunan tek kişi sensin forumdakilerin dediğine göre ajanları da olabilirsin :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ajan buymuş beyler çıktı ortaya
Konu incehesap mı sence? Satıcı sen olsan böyle düşünecek miydin? Muhtemelen 15 yaşında falansın

O zaman yapacak bir şey yok. Thh den bir şey çıkmaz.
Nasıl çıkmaz hocam adam sitedeki lagdan dolayı 2 tane ekliyor yanlışıkla. 1 alana 1 bedava olmuş olsa müşteri hizmetlerinin dediği doğru ama öyle bişey olmadığı için seve seve iadesini alacaklar bugun olmazsa thh bittikten sonra alacaklar.

İncehesap burda saçmalamış direk başka açıklaması yok

Kimse alamıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Boşyna yapılan bi kampanya

konuyu görüp geri vitesse :D

biri de üstte incehesabı savuyor şaka gibi
Kardeşim ben incehesabı savunmuyorum. Sen ödeme ekranında 2 ürün olduğunu görmene rağmen, bankana 600 tl ödeme onayı gelmesine rağmen bunu onaylamışsın. Şimdi de iade edicem mağdurum cart curt diye burada ağlıyorsun. Niyetin iyi değil.

bildiğiniz üzere bende geçen bu kampanyadan faydalanmıştım sitenin yavaşlığından dolayı 2 tane almıştım yanlışlıkla şimdi jd servisi arıyor bana diyor ki eğer ki iade istiyorsanız bedava ürünü de göndermeniz gerekiyor aksi taktirde ürünü size geri göndereceğiz diye geri bildirimde bulunuyorlar ve aşırı rahat bir şekilde konuşma yapıyor benimle bende bu kampanya 1 alana 1 bedava şeklinde mi diye sordum öyle değil de kemküm etmeye başladı bana bu açıklamanızı resmi olarak mailden gönderim thh şikayette bildireceğim dedim tamam bildirebilirsin diyip gülerek kapattı bunların yaptığı kampanya bu mu?

arayan no: 0212 347 7090
buraya ss bırakayım bende ürünü 4 kere sepete eklemişim saydı ve durum bu
1778693292377.webp

Kardeşim ben incehesabı savunmuyorum. Sen ödeme ekranında 2 ürün olduğunu görmene rağmen, bankana 600 tl ödeme onayı gelmesine rağmen bunu onaylamışsın. Şimdi de iade edicem mağdurum cart curt diye burada ağlıyorsun. Niyetin iyi değil.
aynen niyetim iyi değil ağlıyorum aslanım benim

o gün sitede yoğunluk vardı ve herkes yetişebilmek için hızlı işlem yaptı bu şekilde 2 ürün alan tek bu arkadaş yok ben 4 tane almışım sayıldı ss attım garantipay hızlı onaydaydı sonradan farkettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,090
Üyeler
196,891
Son üye
caesar142
Geri