Gta 5 türkçe yama olmuyor

bahtsizbedevi23

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,256
Daha önce türkçe yama yapmistim düzgün çalışıyordu yeni ssd aldım oyunu steamden diğer ssdye aktardım türkçe yama gitti. Tekrardan videolardaki gibi yapıyorum çalışmıyor. Bütün adımları doğru yapıyorum farklı olarak bir tek open 4 teki asi manager kısmında open 4 asi kırmızı şekilde update gözüküyor onu guncelliyorum yeşil yapıyorum asi loader ile beraber. Sonuç hep hüsran bide şunu fark ettim oyuna girip çalışmadığını görünce tekrar denemek için open4 e girmeye çalıştığımda open 4 oyun seçim ekranından başlıyor yani gta5>windows bu şekilde bütün sorun open4 de gibi geliyor bana. Open4ü silip tekrar defalarca indirdim yine olmadı yamayı dosyaları falan tekrar sildim yine olmadı. En garanti çözümün oyunu silip tekrar yüklemek olduğunu düşünüyorum ama bunun daha kısa yoldan çözümü yok mu ( kesinlikle hiçbir adımda yanlış yapmadım rockstar launcherdaki battle eye secenegide kapalı dosyalarda gta5 exe dosyası da var enhanced exe de var)

Bazı yerleri tam çevirmiyor ama idare eder gta 6 da yandık
ben çözdüm ya benimki oluyor sorunsuz hepsini çeviriyor gta trdeki talimatları uyguladım sadece videolar boş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bazı yerleri tam çevirmiyor ama idare eder gta 6 da yandık
gta6 da sağlam iş yaparlar herhalde oyun tarihinin en iyi oyunu olaca sonuçta. bu işe rockstar el atmalı aslında ama kimin umurunda

Geri