cıstakmessi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 491
selamalr bende donglesız havit fuxı h3 var ama csde seslerı sanki biraz baslı kalın veriyor bunu nasıl düzeltiriz sesler çok dışardan yankılı gibi
Steelseries gg programını indir eq ayarı yap.selamalr bende donglesız havit fuxı h3 var ama csde seslerı sanki biraz baslı kalın veriyor bunu nasıl düzeltiriz sesler çok dışardan yankılı gibi
bluetoot kabloylada aynı 7.1 gibi ayn ı çok uzaktan gelione ile bağlanıyorsunuz hocam kablomu bluetooth mu?
hocam aynı kulaklık bendede var ama bluetooth'da hiç öyle bir şey yaşamadım kulaklığın garantisi varsa sitesinden desteğe yazmanızı öneririm 2 bağlanma türündede ses gelmemesi yüksek ihtimal bağlantı türü değil kulaklıkla ilgili birşeydir diye düşünüyorum.bluetoot kabloylada aynı 7.1 gibi ayn ı çok uzaktan gelio
hocam sesinden memnunum csde değişik sesi yada ben a 101 den aldıgım kulakıcıne alıştıgım ıcınde oyle gelıyolabilirhocam aynı kulaklık bendede var ama bluetooth'da hiç öyle bir şey yaşamadım kulaklığın garantisi varsa sitesinden desteğe yazmanızı öneririm 2 bağlanma türündede ses gelmemesi yüksek ihtimal bağlantı türü değil kulaklıkla ilgili birşeydir diye düşünüyorum.
kabloyla bağlayınca mıkrofan calısmıohocam aynı kulaklık bendede var ama bluetooth'da hiç öyle bir şey yaşamadım kulaklığın garantisi varsa sitesinden desteğe yazmanızı öneririm 2 bağlanma türündede ses gelmemesi yüksek ihtimal bağlantı türü değil kulaklıkla ilgili birşeydir diye düşünüyorum.
maalesef hocam o kadar bilgim yok ürün hakkında köşede dursun diye aldım köşede duruyorhocam sesinden memnunum csde değişik sesi yada ben a 101 den aldıgım kulakıcıne alıştıgım ıcınde oyle gelıyolabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kabloyla bağlayınca mıkrofan calısmıo
bende aynı şekilde 300 TL'ye aldımmaalesef hocam o kadar bilgim yok ürün hakkında köşede dursun diye aldım köşede duruyor![]()