Favit Fuxi H3 Ses Sorunu

cıstakmessi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
491
selamalr bende donglesız havit fuxı h3 var ama csde seslerı sanki biraz baslı kalın veriyor bunu nasıl düzeltiriz sesler çok dışardan yankılı gibi

ne ile bağlanıyorsunuz hocam kablomu bluetooth mu?

Bluetooth ile bağlanıyorsanız EQ ayarı falan ile düzeltilecek şey değil. Bağlantıdan dolayı ses kalitesi düşüyor. Alıcısında bile kablolu kulaklık performansı vermeyen ürünler bunlar. O yüzden ya alıcısını bulun takın ya da bozulduysa ve garantisi varsa gönderin. Veya kablolu kullanın.

Kaliteli bir bluetooth alıcı alsanız da kulaklığın içerisindeki bağlantı aksanı da eski olabilir. Zaten en iyisi de olsa oyun için bluetooth çok da yeterli değil. En ideali kablolu kullanmak veya yeni kulaklık almak.

bluetoot kabloylada aynı 7.1 gibi ayn ı çok uzaktan gelio
hocam aynı kulaklık bendede var ama bluetooth'da hiç öyle bir şey yaşamadım kulaklığın garantisi varsa sitesinden desteğe yazmanızı öneririm 2 bağlanma türündede ses gelmemesi yüksek ihtimal bağlantı türü değil kulaklıkla ilgili birşeydir diye düşünüyorum.

hocam aynı kulaklık bendede var ama bluetooth'da hiç öyle bir şey yaşamadım kulaklığın garantisi varsa sitesinden desteğe yazmanızı öneririm 2 bağlanma türündede ses gelmemesi yüksek ihtimal bağlantı türü değil kulaklıkla ilgili birşeydir diye düşünüyorum.
hocam sesinden memnunum csde değişik sesi yada ben a 101 den aldıgım kulakıcıne alıştıgım ıcınde oyle gelıyolabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kabloyla bağlayınca mıkrofan calısmıo

hocam sesinden memnunum csde değişik sesi yada ben a 101 den aldıgım kulakıcıne alıştıgım ıcınde oyle gelıyolabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kabloyla bağlayınca mıkrofan calısmıo
maalesef hocam o kadar bilgim yok ürün hakkında köşede dursun diye aldım köşede duruyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,028
Üyeler
196,874
Son üye
Burak2222
Geri