İstersen bekle cuma gününü. İncehesap güzel bir sistemi güzel fiyata bırakırsa oradan alırsın.16GB VRAM RTX 5060Tİ hazır sistem en mantıklısı hangisidir ve nereden alabilirim? Bütçe ortalama 60 bin civarında.
16GB VRAM RTX 5060Tİ hazır sistem en mantıklısı hangisidir ve nereden alabilirim? Bütçe ortalama 60 bin civarında.
Anakartı B650M-R yap![]()
BURAK YORUK-GG3 / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS Dual GeForce RTX 5060 Ti OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi - 007 First Light Hediyeli
BURAK YORUK-GG3 sistem tavsiyesi ASUS temasıyla hazırlanmış, AMD Ryzen 5 7500F ve ASUS RTX 5060 Ti ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
SSD Lexar NQ790 1TB
Kasa XPG Valor 750w GOLD seç. 2000 TL değerinde klavye hediyesi var. Her parçaası kaliteli bu sistemi alabilirsin veya indirim bekleyebilirsin.
Hocam PSU lar arasında kalite farkı var o yüzden o sistemi attım. Ama diğeri de alınabilir tabi. PSU kaliteli mi emin değilim ama sormak lazım forumdaki arkadaşlara Tier listlerde göremedim.![]()
IMOLA-5060Ti / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi - 007 First Light Hediyeli
IMOLA-5060Ti sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 5060 Ti ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Hocam bu daha iyi uygun değil mi? Aynı parçalar (ram ve kasa değişiyor. ayrıca psu da 750w değil 700w enermax oluyor) aynı özelleştirmeler ile 3k daha uygun. 2k klavye için 3k farka gerek var mı?
İyiymiş ama anladığım kadarıyla çoğunluk CW sorunu var demiş. İyice araştırmak lazım.Hocam PSU lar arasında kalite farkı var o yüzden o sistemi attım. Ama diğeri de alınabilir tabi. PSU kaliteli mi emin değilim ama sormak lazım forumdaki arkadaşlara Tier listlerde göremedim.