Ets 2 Türkiye Haritası Modu Var mı?

hard rp

80+ Silver
Reaksiyon skoru
596
ETS 2 için güncel Türkiye haritası modu var mı? Ölçeği büyük, şehirler arası mesafe orjinal ets dlcsi gibi kısa değilde gerçek uzunlukta olan bir harita var mı?

Road to Heavy Türkiye diye bir yapım var. 1:2 ölçekli gerçek mapi yapıyorlar.
Yıllardır ücretli sandığım modun ücretsiz olduğunu gördüm ufak çaplı bir üzüntü ile indirmeye gidiyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: kevx
Yıllardır ücretli sandığım modun ücretsiz olduğunu gördüm ufak çaplı bir üzüntü ile indirmeye gidiyorum.
Hocam ben bu yapan arkadaşları önceden de biliyordum. Cidden uğraşıp ediyorlar. Kimi modu ücretli kimisi ücretsiz. Ama pahalı ya da haketmediklerini düşünmüyorum. ETS2 sürekli oynayan biri olsam kesin satın alırdım.

Hocam ben bu yapan arkadaşları önceden de biliyordum. Cidden uğraşıp ediyorlar. Kimi modu ücretli kimisi ücretsiz. Ama pahalı ya da haketmediklerini düşünmüyorum. ETS2 sürekli oynayan biri olsam kesin satın alırdım.
1778709724905.webp

Valla çok oynuyorum da kesinlikle parasını hak ederler uzun zamandır biliyorum bende hvt'yi fakat bi ara ücretli diye gördüm sanırım o günden beride hiç bakmamıştım

• Beğen
Reaksiyonlar: kevx
Ohh maşallah hocam, bi gün direksiyon seti alabilirsem baya oynayacağım.
Valla 300dpi alıyorum mouse'u akıyorum öyle ani fren yapmamak içinde yan tuşlara retarder atadım frenle destek vererek duruyorum müthiş akıyor öyle

Heavy To Vehicles Türkey . Bu adamların otobüs modları da çok detaylı ben hayran kalmıştım kesinlikle denemen lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,722
Üyeler
197,541
Son üye
liIjho
Geri