Dlc gelicekti ege tarafları şuan yok galibaETS 2 için güncel Türkiye haritası modu var mı? Ölçeği büyük, şehirler arası mesafe orjinal ets dlcsi gibi kısa değilde gerçek uzunlukta olan bir harita var mı?
Road to Heavy Türkiye diye bir yapım var. 1:2 ölçekli gerçek mapi yapıyorlar.İnstagramda gördüm bir mod kurmuşlar komple Türkiye haritası vardı birde şehirler arası gidiş gerçekciydi
Yıllardır ücretli sandığım modun ücretsiz olduğunu gördüm ufak çaplı bir üzüntü ile indirmeye gidiyorum.Road to Heavy Türkiye diye bir yapım var. 1:2 ölçekli gerçek mapi yapıyorlar.
Hocam ben bu yapan arkadaşları önceden de biliyordum. Cidden uğraşıp ediyorlar. Kimi modu ücretli kimisi ücretsiz. Ama pahalı ya da haketmediklerini düşünmüyorum. ETS2 sürekli oynayan biri olsam kesin satın alırdım.Yıllardır ücretli sandığım modun ücretsiz olduğunu gördüm ufak çaplı bir üzüntü ile indirmeye gidiyorum.
Hocam ben bu yapan arkadaşları önceden de biliyordum. Cidden uğraşıp ediyorlar. Kimi modu ücretli kimisi ücretsiz. Ama pahalı ya da haketmediklerini düşünmüyorum. ETS2 sürekli oynayan biri olsam kesin satın alırdım.
Ohh maşallah hocam, bi gün direksiyon seti alabilirsem baya oynayacağım.Alıntıyı görüntüle
Valla çok oynuyorum da kesinlikle parasını hak ederler uzun zamandır biliyorum bende hvt'yi fakat bi ara ücretli diye gördüm sanırım o günden beride hiç bakmamıştım
Valla 300dpi alıyorum mouse'u akıyorum öyle ani fren yapmamak içinde yan tuşlara retarder atadım frenle destek vererek duruyorum müthiş akıyor öyleOhh maşallah hocam, bi gün direksiyon seti alabilirsem baya oynayacağım.