Ptt Avm %14 İndirim Birçok Ürün

PS5 standart slim 1tb 2kol 32635 aldım hemde standart model bu kaçmaz
hayırlı olsun hocam 2 kola göre baya iyi almışsınız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1 kol beleşe gelmiş

işlemci zaten bedava ona bir şey demeyeceğim fakat ekran kartı satıcısını bilen varsa veya oradan daha önce alışveriş yapmış biri varsa yazarsa daha iyi olabilir güven açısından.

markayı biraz araştırdım trendyoldada satış yapıyorlar şikayet var a baktım orada bir şikayet göremedim googlede genel olarak güvenli gözüküyor ama pek emin değilim
Özlen bilgisayar dan bahsediyorsak gayet işlerinde bir firmalar msi psu almıştım çalışmıyor du hiç sorgusuz alıp iade ettiler

Özlen bilgisayar dan bahsediyorsak gayet işlerinde bir firmalar msi psu almıştım çalışmıyor du hiç sorgusuz alıp iade ettiler
işlemcininki zaten iyibi firma ama ekran kartını bilemiyorum ama genel olarak baktım güvenli diyor şikayet varda bile şikayeti yok alınır.

pocket 4 combo paketi 31,8k cok iyi fiyat

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-05-14 142309.webp
    Ekran görüntüsü 2026-05-14 142309.webp
    23.8 KB · Hit: 44
Evet hocam hayırlı olsun iyi fiyata almışsınız.
eywlh hocam daha iyileri gönlünüzce olsun inşallah

hayırlı olsun hocam 2 kola göre baya iyi almışsınız

1 kol beleşe gelmiş
evet daha iyileri sizlere inşallah hocam

Hocam link atar mısın.
https://www.pttavm.com/sony-ps5-slim-standart-1-tb-ssd-oyun-konsolu-p-1470938414 yanınada bunu ekle https://www.pttavm.com/sony-dualsense-beyaz-kablosuz-ps5-oyun-kolu-p-1470938229

hocam genel puanı 8 attığınız linkte 3 tane kötü yorum var biri faturayı göndermedikleri içinki (her kötü yorumda iyi yorumda doğru olacak diye bir şey yok bu tarz firmalardan bir sürü var ve çok fazla rakip firma olduğu için hepsi birbirine kötü yorum yapıyor buna birçok kez şahit oldum) ama yani bilmiyorum internette genel olarak güzel diyorlar birazdan bu konu hakkında yeni bir konu açacağım.

hocam genel puanı 8 attığınız linkte 3 tane kötü yorum var biri faturayı göndermedikleri içinki (her kötü yorumda iyi yorumda doğru olacak diye bir şey yok bu tarz firmalardan bir sürü var ve çok fazla rakip firma olduğu için hepsi birbirine kötü yorum yapıyor buna birçok kez şahit oldum) ama yani bilmiyorum internette genel olarak güzel diyorlar birazdan bu konu hakkında yeni bir konu açacağım.
vala ben aldım hocam elime ulaşsın sizleri bilgilendiririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,205
Üyeler
196,915
Son üye
Poyrazz09
Geri