Hocam 300e 150 kuponunu kullan fazla istiyosan farklı farklı hesaplardan algeceleri garanti limit yükseltmek için kimlik fotoğrafı istiyor, uğraşmadım gece. şimdi de 500 kupon gitmiş 150 kupon vermiş.![]()
1000/150 var hocam 300 e 150 yok ki !Hocam 300e 150 kuponunu kullan fazla istiyosan farklı farklı hesaplardan al
tek hesap kullanıyorum hocam. başka hesabım yokBaşka bir hesaptan bak hocam
Fiyatına göre okey daha kalitelilerini giydim tabi ki kalıbı vs okey bence@3ren7 @forxeo @Emir87 @Themaven @cantravolta @AirLife @Zalımo @aliyavuz61 @KriptoSuleyman @FreeSouL @TheDarkKnight @Lionheart @ramcoloji @canpltt @7mit @Demonofhell @zaga74 @Toaakk
Hocalarım tişörtlerin kalitesini beğendinizmi , ben gayet kaliteli buldum
Sorma hocam. Hoşuma gitti de çuval gibi oldu. Fazla büyük geldi. 3xl aldım, beden tablosuna göre 4xl almam gerekiyordu hatta. ama 3xl bile cok fazla büyük geldi. Gayette hoşuma gitmişti.@3ren7 @forxeo @Emir87 @Themaven @cantravolta @AirLife @Zalımo @aliyavuz61 @KriptoSuleyman @FreeSouL @TheDarkKnight @Lionheart @ramcoloji @canpltt @7mit @Demonofhell @zaga74 @Toaakk
Hocalarım tişörtlerin kalitesini beğendinizmi , ben gayet kaliteli buldum
O beden tablosunu dikkate alma hepsine aynı tabloyu koyuyorlar hocamSorma hocam. Hoşuma gitti de çuval gibi oldu. Fazla büyük geldi. 3xl aldım, beden tablosuna göre 4xl almam gerekiyordu hatta. ama 3xl bile cok fazla büyük geldi. Gayette hoşuma gitmişti.
Ben L aldım. 185 boy kilo 88Fiyatına göre okey daha kalitelilerini giydim tabi ki kalıbı vs okey bence
İade edecem mecburen. Kupon da bitti tekrar bu fiyata alamıyorumO beden tablosunu dikkate alma hepsine aynı tabloyu koyuyorlar hocam