❌İndirim Bitti! Pierre Cardin Bisiklet Yaka Tişört , Kuponla 4lü Alımda Tanesi 274,60tl

geceleri garanti limit yükseltmek için kimlik fotoğrafı istiyor, uğraşmadım gece. şimdi de 500 kupon gitmiş 150 kupon vermiş. :cautious:

geceleri garanti limit yükseltmek için kimlik fotoğrafı istiyor, uğraşmadım gece. şimdi de 500 kupon gitmiş 150 kupon vermiş. :cautious:
Hocam 300e 150 kuponunu kullan fazla istiyosan farklı farklı hesaplardan al

Sorma hocam. Hoşuma gitti de çuval gibi oldu. Fazla büyük geldi. 3xl aldım, beden tablosuna göre 4xl almam gerekiyordu hatta. ama 3xl bile cok fazla büyük geldi. Gayette hoşuma gitmişti.

Sorma hocam. Hoşuma gitti de çuval gibi oldu. Fazla büyük geldi. 3xl aldım, beden tablosuna göre 4xl almam gerekiyordu hatta. ama 3xl bile cok fazla büyük geldi. Gayette hoşuma gitmişti.
O beden tablosunu dikkate alma hepsine aynı tabloyu koyuyorlar hocam

Fiyatına göre okey daha kalitelilerini giydim tabi ki kalıbı vs okey bence
Ben L aldım. 185 boy kilo 88
Tam oturdu. Sarkma vb yok. Kalite olarak güzel. Fiyatına göre iyi. Tek iplik sanırım ama sık dokuması.

Daha önce farklı firmalardan aldıydım. Ya arkası kısa ya bir yeri bol vb. Bunda öyle bir durum yok. Kesimi vb iyi. 400-500 verip almam ama 200-300 arasında iyi fiyat bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,066
Üyeler
196,883
Son üye
Emir202033
Geri