❌İndirim Bitti! 6999 Tl - Vatan Mağaza -Huawei Matepad Air 8gb 128gb- Teşhir Olabilir

Yakınımda yok. Olsa alırdım.

Sivas aradım 1 adet kapalı kutu stok var dedi. Tamam dedim babamı yönlendiriyorum. 1 dk geçmedi beni aradılar. Cevap : Satıldı.

Yani bu kadar bariz yapılmaz bu işler. Hakkım varsa helal etmiyorum.

Sivas aradım 1 adet kapalı kutu stok var dedi. Tamam dedim babamı yönlendiriyorum. 1 dk geçmedi beni aradılar. Cevap : Satıldı.

Mağaza çalışanına hayırlı olsun :D (!)

Telefonda iyi bir yetkili satışçı ile görüştüm;
sadece mağaza da kutu açık ürünlermiş, mağaza da satıldığını iletti. Ondan aldığım bilgidir.
Teşhir olma ihtimalleri var bilginiz olsun (hepsinde teşhir yazmıyor)
Yoldaydım satmışlar

%99 çalışanlar alıyor bu mağaza indirimlerini boşver canını sıkma daha iyisini de paylaşırız inşallah fırsat bitmez. Ben bugün olan kampanyalardan bir şey alamadım mesela
marshall için görüştüğüm satış uzmanı satmamak için elinden geleni yaptı en az 5-6 kere iptal gelebilir emin misiniz alacak mısınız yok adresiniz eksik (eksik de değildi)

Bizim burada yok, varsa da tüketirler anında. Al-satçı tayfa hepsi :)
Şuan ülkede ki gelir durumundan kaynaklı al sat yapmayan kalmadı çünkü ancak elindeki ürünü bu şekilde yükseltebiliyorsun
al sat önemli değil 1 tane alıyorsa adama almak için ulaşıyorsun sana satmamak için elinden geleni yapıyor ya da stokları çekiyor bu çok yanlış

%99 çalışanlar alıyor bu mağaza indirimlerini boşver canını sıkma daha iyisini de paylaşırız inşallah fırsat bitmez. Ben bugün olan kampanyalardan bir şey alamadım mesela
marshall için görüştüğüm satış uzmanı satmamak için elinden geleni yaptı en az 5-6 kere iptal gelebilir emin misiniz alacak mısınız yok adresiniz eksik (eksik de değildi)
Eyvallah hocam sagolasin 😊

Günahlarını almak istemiyorum ama ürünün ismini duyunca mhlerin sergilediği tavır 180 derece değişiyor, çalışanlara gittiğini düşünüyorum
Marshallda %100 oldu bu bizzat yaşadım satmayacaksan bekletme beni o zaman telefonda satmayacaksan ne diye uzatıyorsun :kekw:

Eyvallah hocam sagolasin 😊
1778772021939.webp

Böyle yazıyor başka mağazadan getirmek istiyorum diyin sizde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Marshallda %100 oldu bu bizzat yaşadım satmayacaksan bekletme beni o zaman telefonda satmayacaksan ne diye uzatıyorsun :kekw:
Direkt avm gidip darlıyım mı sdfsdfsdfsdf kapının önünde üstüme benzin dökerim o kadar yol gidip alamazsam. Ararsam da gitmeden aynı muhabbeti bana yaparlar falan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,483
Üyeler
195,640
Son üye
YAslanBey
Geri