Teşhirde 1 yıl ama faturayı keserken teşhir ibaresi var mı ondan emin değilimKalkıp gitsem mi avm lerden biri bana yakın, teşhirsede değilsede çok iyi fiyat. Teşhirlerde de zaten 2 yıl garanti olmuyor mu?
Hiç önemli değil yarı fiyatından ucuza geliyor. Telefonla sipariş numarası var ordan arayınca ne yapıyorlar o muhabbet hakkında bilgim yok.Teşhirde 1 yıl ama faturayı keserken teşhir ibaresi var mı ondan emin değilim
Mağaza çalışanına hayırlı olsunSivas aradım 1 adet kapalı kutu stok var dedi. Tamam dedim babamı yönlendiriyorum. 1 dk geçmedi beni aradılar. Cevap : Satıldı.
Yani bu kadar bariz yapılmaz bu işler. Hakkım varsa helal etmiyorum.
Yoldaydım satmışlarHuawei Matepad Air 8Gb 128Gb 11.5inch- Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Huawei Matepad Air Tablet en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Huawei Matepad Air 8Gb 128Gb 11.5inch- Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Huawei Matepad Air Tablet en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Telefonda iyi bir yetkili satışçı ile görüştüm;
sadece mağaza da kutu açık ürünlermiş, mağaza da satıldığını iletti. Ondan aldığım bilgidir.
Teşhir olma ihtimalleri var bilginiz olsun (hepsinde teşhir yazmıyor)
%99 çalışanlar alıyor bu mağaza indirimlerini boşver canını sıkma daha iyisini de paylaşırız inşallah fırsat bitmez. Ben bugün olan kampanyalardan bir şey alamadım meselaSivas aradım 1 adet kapalı kutu stok var dedi. Tamam dedim babamı yönlendiriyorum. 1 dk geçmedi beni aradılar. Cevap : Satıldı.
Yani bu kadar bariz yapılmaz bu işler. Hakkım varsa helal etmiyorum.
Şuan ülkede ki gelir durumundan kaynaklı al sat yapmayan kalmadı çünkü ancak elindeki ürünü bu şekilde yükseltebiliyorsunBizim burada yok, varsa da tüketirler anında. Al-satçı tayfa hepsi![]()
Eyvallah hocam sagolasin%99 çalışanlar alıyor bu mağaza indirimlerini boşver canını sıkma daha iyisini de paylaşırız inşallah fırsat bitmez. Ben bugün olan kampanyalardan bir şey alamadım mesela
marshall için görüştüğüm satış uzmanı satmamak için elinden geleni yaptı en az 5-6 kere iptal gelebilir emin misiniz alacak mısınız yok adresiniz eksik (eksik de değildi)
Marshallda %100 oldu bu bizzat yaşadım satmayacaksan bekletme beni o zaman telefonda satmayacaksan ne diye uzatıyorsunGünahlarını almak istemiyorum ama ürünün ismini duyunca mhlerin sergilediği tavır 180 derece değişiyor, çalışanlara gittiğini düşünüyorum
Eyvallah hocam sagolasin![]()
Direkt avm gidip darlıyım mı sdfsdfsdfsdf kapının önünde üstüme benzin dökerim o kadar yol gidip alamazsam. Ararsam da gitmeden aynı muhabbeti bana yaparlar falan.Marshallda %100 oldu bu bizzat yaşadım satmayacaksan bekletme beni o zaman telefonda satmayacaksan ne diye uzatıyorsun![]()