❌İndirim Bitti! 6999 Tl - Vatan Mağaza -Huawei Matepad Air 8gb 128gb- Teşhir Olabilir

şarj olmasını bekliyorum
Teşhir, 500 kişi ellemiştir onu. Miden almaz ise uzaklaş. Alasın varsa kozmetiğine bak, ekranına piksel kaybı var mı bak, aktivasyon tarihi ve pil döngüsü görünüyorsa bak.

1000314888.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geldim ürün gayet güzel duruyor alınır mı

1000314888.webp

Geldim ürün gayet güzel duruyor alınır mı
Klavye kılıf varmış

Ümraniyeye gittim vermediler ürünü biri ödedi alındı falan diye palavra uydurdular ürün hala stokta var diyorum görünüyor uzaktan ürün ayırma diye bir şey mi var dedim tartıştım biraz faturası oluşmadı o yüzden görünüyor falan diye yalan söylüyorlar kesin tanıdığı birine ayırdı bekletiyor alamadım ürünü

Ümraniyeye gittim vermediler ürünü biri ödedi alındı falan diye palavra uydurdular ürün hala stokta var diyorum görünüyor uzaktan ürün ayırma diye bir şey mi var dedim tartıştım biraz faturası oluşmadı o yüzden görünüyor falan diye yalan söylüyorlar kesin tanıdığı birine ayırdı bekletiyor alamadım ürünü
ayırıyorlar hocam az önce satıldı dediklerinin hepsi palavra muhtemelen

tam küfürlük

ekranı temizse klavye kılıfta varsa net alınır
forumdan birine gitmesine sevindim
Hocam yani alacaktım ama keşke tabletim olmasaydı da bunu alsaydım tablet güzel ama ben almayacağım en azından benim için yürüyüş oldu

Evet ekranda kılcal çizik, derin çizik, kasasına vs iyi dikkat et ışıkta. bide pil önemli dediği gibi
Evet çizikler olduğunu söyledi zaten

Ben de iPad a16 var o olmasaydı bunu alırdım da gerek yok al sat da yapmıyorum zaten

Şu an flaşla falan kontrol ettim temiz baya, ekranıda güzel geldi, günlük işler için kullancam alayım mı ne diyonuz

Şu an flaşla falan kontrol ettim temiz baya, ekranıda güzel geldi, günlük işler için kullancam alayım mı ne diyonuz
Tablet hakkında bilgim olmasa da ana fiyatı 20.000'e yakın bir üründen bahsediyoruz. Bence beklemeniz hata. Eğer kronik sorunu, kusuru yoksa en azından satarak bile kâr edersiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,483
Üyeler
195,640
Son üye
YAslanBey
Geri