Laptop ile Hikayeli Yüksek Sistem İsteyen Oyunlar Oynanır mı Isınır mı?

Hiweth

80+
Reaksiyon skoru
11
Merhaba dostlar,
Laptop ile hikayeli oyunlar oynanır mı? Isınır mı? Yayıncılık ve video çekebilir miyim? Online oyunlar oynayabilir miyim valorant lol felan?

@kyemre058 gecen bu fiyatlara bi hazır sistem atmıştı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oyun için bu butcelerde laptop zor olur is amaçlı kullanılmayacaksa ben bu butcelerde oyun laptop u yerine masaüstü toplanması taraftarıyım
İlla laptop olacaksa kaç bine çıkmalıyım 65 bin olur mu? Masaüstü çok yer kaplıyor da.

İlla laptop olacaksa kaç bine çıkmalıyım 65 bin olur mu? Masaüstü çok yer kaplıyor da.
İlla laptop olacaksa oyun için ben olsam 70 bin bandından aşsağı inmezdim dedigim gibi bunu masaüstünde toplasan daha az maliyeti olur atıyorum diyelim ki 70-75 bine 5060 ti yada 5070 li bir laptop aldın diyelim bu fiyatlara 9070 XT li sistem dizilir birde masaüstünde cok fazla özelleştirebiliyorsun bana 3050 li li laptop yerine 9060 lı veya 4060 lı sistem verseler masaüstünü secerim buarada kullanacağınız belirili bir yer varmı Yoksa sürekli gezicek mi

55 civarına güzel 5060'lar var ben de almayı düşünüyorum.
Baya test videosu izledim 5060 tatmin ediyor

S*nerj*de enson kampanya vardı 62 bine 9070 XT + 7600 16 GB

7 bin lira daha ekleyince 9070 XT li bir sistem alınabiliyor ben olsam masaüstü alırım

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hocam neresi satıyor 55 bin laptop? Vatan veya Mediamarkt, Hepsibuarada mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Merhaba dostlar,
Laptop ile hikayeli oyunlar oynanır mı? Isınır mı? Yayıncılık ve video çekebilir miyim? Online oyunlar oynayabilir miyim valorant lol felan?
benim laptopda 4060 8 gb var her oyunu oynuyom 60 fps sıkıntı yok 1080p

S*nerj*de enson kampanya vardı 62 bine 9070 XT + 7600 16 GB

7 bin lira daha ekleyince 9070 XT li bir sistem alınabiliyor ben olsam masaüstü alırım
Kendime bakmıyorum başkası için. Ona laptop çok daha uygun yolculuk yapıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,869
Üyeler
196,836
Son üye
Enes Ünal
Geri