Yardım Expedition 33 Nasıl Oynanır

ne tarz oyunlar sevdiğinize bağlı. tür veya oyun içeriklerini sayarsanız belki önerilerde bulunabilirim. tabi oyunun eski olması grafiklerin vs sizin için sıkıntı yaratırmı onuda belirtirseniz sevinirim.
hikayeli shooter olursa iyi olur vura vura indire indire gitmelik sevmediğim oyunları söyleyim sana bir fikir versin witcher 3 rdr nioh hogwarts legacy gibi oyunlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Elden ring oynadın mı?
benlik değil

çok övdükleri oyunu indirdim ama gameplay leş gibi geldi ben vuruyorum o vuruyor böyle saçmalık yok mobil oyun gibi sıraylamı vurucaz böyle birbirimize yoksa başka birşeyler varmı oyunda dodge basıyorum o da çalışmıyor bomboş oyun gibi geldi yoksa benim oyundamı sıkıntı var
Oynanışı güzel aslında çok fazla çeşitli mekanikler var. Her karakterin özellikleri, güçleri, skilleri, radyan saldırıları var onları seviye dizilimleriyle stratejik olarak kullanabiliyorsun, seviyeleri ve beceri puanlarını harcadığın şeyler oynanışı belirliyor. Mesela DPS karakter daha çok saldırı yapsın diye agility basiyorsun. Tank yapacagin karaktere daha çok saldırı çekmesi için ona göre düzenliyorsun. Çevreden kastığın kaynakları da buna göre harciyorsun. Ayrıca sadece strateji değil refleks oyunu da, savaşları kazanmak için parry ve kaçınma yapmak zorundasın. Bunlar çok hassas salisesinde basmazsan işlemiyor. Düşman çeşitliliği çok fazla hepsinin farklı saldırı türleri ve sıraları var. En son olarak hikayesi ve atmosferi müthiş, asıl oynatan da bu zaten. Sırf hikayesinin sonunu merak ettiğim için bitirmiştim. Sanat yönetimi zirve.

Uygunsuz davranış
Sen ateş ve su dan devam zırcahil. Zekan yetmiyorsa bulaşma bu tarz oyunlara.

hikayeli shooter olursa iyi olur vura vura indire indire gitmelik sevmediğim oyunları söyleyim sana bir fikir versin witcher 3 rdr nioh hogwarts legacy gibi oyunlar

benlik değil
Crimson desert senlik olabilir o zaman

bu oyunlar daha çok TPS Hikaye oyunları. eğer Zor oyunları seviyorsan Nioh gibi. Elden ring, sekiro veya dark souls serilerine göz atabileceğini düşünüyorum ama onlar biraz hikayeyi kapalı ve düşünme üzerine yapıyolar. aynı şekilde mafia oyunlarını oynamadıysan Mafia 1 Definitive edition ile Mafia 2 definitive edition oynanabilir. Mafia 3 oynamanı tavsiye etmem çokta iyi bi oyun değildi. Eğer hiç oynamadıysan şiddetle Last Of Us tercih ederim. çok iyi oyundur kendisi. FPS olarakda öneri istersen indie yapım olarak ULTRAKILL oyununu önerebilirim. Türkçe bişiler olsun dersen Crysis serisi türkçe dublaj ilede biraz hikaye kopuk olsada yer yer eğlendirebilen yapımdır. Crimson desertte aynı şekilde piyasaya yeni çıkan kaliteli TPS oyunudur onuda oynamanızı tavsiye ederim.

Sen ateş ve su dan devam zırcahil. Zekan yetmiyorsa bulaşma bu tarz oyunlara.
senin beyin neye yetti de yorum yaptın aslan parçası 150 kilon ile cips yerken forumlarda millete sataşma karşımda diyemeyeceğin şeyleri buraya yazma şimdi kaybol almayayım aklını

bu oyunlar daha çok TPS Hikaye oyunları. eğer Zor oyunları seviyorsan Nioh gibi. Elden ring, sekiro veya dark souls serilerine göz atabileceğini düşünüyorum ama onlar biraz hikayeyi kapalı ve düşünme üzerine yapıyolar. aynı şekilde mafia oyunlarını oynamadıysan Mafia 1 Definitive edition ile Mafia 2 definitive edition oynanabilir. Mafia 3 oynamanı tavsiye etmem çokta iyi bi oyun değildi. Eğer hiç oynamadıysan şiddetle Last Of Us tercih ederim. çok iyi oyundur kendisi. FPS olarakda öneri istersen indie yapım olarak ULTRAKILL oyununu önerebilirim. Türkçe bişiler olsun dersen Crysis serisi türkçe dublaj ilede biraz hikaye kopuk olsada yer yer eğlendirebilen yapımdır. Crimson desertte aynı şekilde piyasaya yeni çıkan kaliteli TPS oyunudur onuda oynamanızı tavsiye ederim.
Crimson desert senlik olabilir o zaman

Devil may cry 5 bakabilirsiniz hack and slash seviyorsanız.
bakıcam bunlara

Hadi koçum mario falan geç
kaybol teneke almayayım aklını zırlama buralarda fazla 3 gram beyninle yorum yapma kendini rezil etme millete

bakıcam bunlara

kaybol teneke almayayım aklını zırlama buralarda fazla 3 gram beyninle yorum yapma kendini rezil etme millete
Durduk yere ragebait atanları raporlayıp görmezden gelirsen daha iyi olur.

bakıcam bunlara

Herkes her oyunu oynayabilmek zorunda değil, demekki senin motor becerilerin ve zeka seviyen bu oyuna yetmiyor. Yapacak bir şey yok.

Herkes her oyunu oynayabilmek zorunda değil, demekki senin motor becerilerin ve zeka seviyen bu oyuna yetmiyor. Yapacak bir şey yok.
ilk kez konuşabilmişsin aferin oğluşuma hadi şimdi kaybol kimse sallamıyor seni

Durduk yere ragebait atanları raporlayıp görmezden gelirsen daha iyi olur.
sanal bebeleri işte klavyede erkekler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,467
Üyeler
195,635
Son üye
Emirhanyllmz
Geri