❌İndirim Bitti! VATAN BİLEŞENLER İNDİRİMİ YÜZDE 15'e döndü

dün baya bir ürünü çıkarmışlar indirim listesinden o şekilde devam ediyor.

1778785732274.webp
9060XT alım fırsatı bitmiş

Arkadaşlar bende bu indirimlerde zotac sff 5070 ti aldım. Pragmata hediyesi veriyor mu bununla.

Umarım geş kalmamışımdır bu kamoanya katılım için. Görmemiştim ben bunu.

beyler biliyom fazeon soğutucu çok kötü ama 3-4 tane toplu alınıp al-sata gider mi?

https://www.vatanbilgisayar.com/zot...sff-16gb-gddr7-256bit-dlss-4-ekran-karti.html Oralara çıkınca buralarıda var ama bilemedim :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fatura tarihin 12 mayıstan önceyse bir an önce mailini at
Çok ince ya. Şu karta 47K vermek bilmiyorum normalde pny alacaktım ama 4k olede de para lazım yetmiyor burdan kıssam mı acaba rubin falan çok daha iyi gelecek diyorlar ondan ucuz yoldan çözsem belki sonraki nesilde satarım. Bir ara vatan amp extreme getirmişti 55'e mi ne keşke tekrar getirse.

Son düzenleme:
bu ve öteki kampanyayı birleştirmeye çalışıyorlardı birleştirebilen oldu mu bilmiyorum baya konuşuldu ama 2 bonusuda alabilen oldu mu denk gelmedim hiç
Ben paraf kart alıp 4 kampanya birleştirdim 3’ü sorunsuz geldi. 1 tanesi için 3 haziranı bekliyorum.

1- parafın ilk harcamaya özel 25k’ya 5k kampanyasına katıldım 5k paraf para hesabıma geldi
2- Anneler gününe özel elektronik alışverişine katıldım 25k üzerine 1k paraf para hesabıma yattı
3- Anneler gününe özel vatandan 25k 50k arasında harcamaya 2k paraf para kampanyasına katıldım 2k paraf para hesabıma yattım
4- paraf kart ile İlk alışverişini vatandan yapanlara 25k üzeri 5k paraf para veriyordu ona da katıldım. Ödül dağıtımı 3 Hazirandı yanlış hatırlamıyorsam. 3 haziranı bekliyorum. Toplamda 13K paraf para yatması gerekiyor. Bana 8k yattı. 5k 3 haziranda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben paraf kart alıp 4 kampanya birleştirdim 3’ü sorunsuz geldi. 1 tanesi için 3 haziranı bekliyorum.

1- parafın ilk harcamaya özel 25k’ya 5k kampanyasına katıldım 5k paraf para hesabıma geldi
2- Anneler gününe özel elektronik alışverişine katıldım 25k üzerine 1k paraf para hesabıma yattı
3- Anneler gününe özel vatandan 25k 50k arasında harcamaya 2k paraf para kampanyasına katıldım 2k paraf para hesabıma yattım
4- paraf kart ile İlk alışverişini vatandan yapanlara 25k üzeri 5k paraf para veriyordu ona da katıldım. Ödül dağıtımı 3 Hazirandı yanlış hatırlamıyorsam. 3 haziranı bekliyorum. Toplamda 13K paraf para yatması gerekiyor. Bana 8k yattı. 5k 3 haziranda
Msi gaming trio oc 5070 ekran kartı bunlarla birlikte 26k’ya gelmiş oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,954
Üyeler
196,861
Son üye
Sidar591
Geri