❌İndirim Bitti! Ryzen 5 7500f, Rx 9070 Xt, 1 Tb Ssd Sistem 57.043 Tl

Vade farkıyla 61000 vermek mantıklı mî risk alıp 12 den sonra alacağım yoksa
Valla ben kendim için baktım parça parçada hesapladım. Beni kurtarmıyor mantığıma yatmadı. Ram 32 GB olsa vay anasını ucuz sistemmiş derdim. Kasa/PSU ve işlemci soğutucu berbat koymak için koymuşlar. Anakart tartışılır F/P için bişey diyemem. Ama oha fiyata bak nasıl almamışız dedirtecek bir sistem kesinlikle değil. Sıfır şekilde toplasan bu sistemi Akakçeye göre 5 bin TL falan ucuza alıyorsun kar edersin yani kasa ve psu beleşe gelir gibi düşünebilirsin.

Abi fiyat inanılmaz iyi falan değil bu iyi diyenler piyasa da iyi oem yok diye(şimdilik) iyi diyor muhtemelen. Vatan’da 5070 sistem 55k şuan zaten ve hala stokta? Alışveriş çılgınlığı başka bir şey değil.
vatanda 5070 li sistem 56k evet
burdaki sistemi elini yüzünü düzelttiğinde 60k evet
vatandaki sistemdeki işlemci 7500f den de iyi olabilir

ama
sadece çift m2 slotu olsun diye anakartları eşitlediğimizde vatandaki sistem de 59k yapıyor

burada ne devreye giriyor

vatanın işlemcisi daha güçlü
ekran kartı oyun amaçlı bir tık daha geride seçim olarak

ileriye dönük özelleştirme imkanları olarak am5 sistem daha iyi

yani muazzam bir indirim olmayabilir belki
ama şu aşamada bilgisayar almak isteyen kişilerde güncel am5 sistem olarak 5060 ti lı olarak alıyor bu fiyatlara

vatanda 5070 li sistem 56k evet
burdaki sistemi elini yüzünü düzelttiğinde 60k evet
vatandaki sistemdeki işlemci 7500f den de iyi olabilir

ama
sadece çift m2 slotu olsun diye anakartları eşitlediğimizde vatandaki sistem de 59k yapıyor

burada ne devreye giriyor

vatanın işlemcisi daha güçlü
ekran kartı oyun amaçlı bir tık daha geride seçim olarak

ileriye dönük özelleştirme imkanları olarak am5 sistem daha iyi

yani muazzam bir indirim olmayabilir belki
ama şu aşamada bilgisayar almak isteyen kişilerde güncel am5 sistem olarak 5060 ti lı olarak alıyor bu fiyatlara
Aynen öyle bende bunu diyorum zaten. Acelesi olmayan için bir fırsat değil bu.

Valla ben kendim için baktım parça parçada hesapladım. Beni kurtarmıyor mantığıma yatmadı. Ram 32 GB olsa vay anasını ucuz sistemmiş derdim. Kasa/PSU ve işlemci soğutucu berbat koymak için koymuşlar. Anakart tartışılır F/P için bişey diyemem. Ama oha fiyata bak nasıl almamışız dedirtecek bir sistem kesinlikle değil. Sıfır şekilde toplasan bu sistemi Akakçeye göre 5 bin TL falan ucuza alıyorsun kar edersin yani kasa ve psu beleşe gelir gibi düşünebilirsin.
Siparişi iptal edeyim 61.400e aldım. Acelem yok aslında 0dan kuracağım ekipman falan

Ekler

• 1000020191.webp
    1000020191.webp
    151.8 KB · Hit: 34
fiyat hatası bence fixlerler
Niye fiyat hatası olsun hocam akakçeye girince 5070le 9070xt aynı fiyat değilmi? Ayrıca bir bana mı çok muhteşem gelmedi sistemde adam gibi 1 tane güç kaynağı göremedim. Segoteple gamepowerla bitfenixle olacak iş mi? Ne alırsanız alın haricen kaliteli 850w bir PSU alın.

Aynen öyle bende bunu diyorum zaten. Acelesi olmayan için bir fırsat değil bu.
ben de diyorum ki orda yanılıyorsunuz
daha aşağı da inmez bu fiyatlar

7500f ne kadar perakendede 6000 tl
hadi kule tipi soğutucu hediye olsun

b650m-r 5000 tl

6000/30 ram 11500 11 olsun hadi

ssd 7000 civarı kampanyadan 6000 e aldın hadi

kasa psu 4000 tl

kaç yaptı 26 000 tl

9070xt ne kadar şu an en ucuzu 33500

topla 59500 yapar
en dip en dip en dip şansın yerinde olursa

gerek reel gerek yapay çip krizleri devam edecek ırttık zırttık muhabbetleri

varını yoğunu sat al bunu denmez belki ama
imkan varsa daha da beklemeye gerek yok yani bence

Arkadaşlar bunun neresi fırsat?
Kendiniz toplasanızda bu fiyatların 4-5K üstüne geliyor. Ki zorlasam banka kampanyaları kuponla vs 2.000 daha net düşürürsün.

Bana göre fırsat değil net daha iyisi gelecek yakın bir zamanda.

Ama RAM olayı 32GB olsaydı ben o zaman fırsat derdim yada işlemci bunun yerine AMD Ryzen 7 7800X3D olsa o zaman fırsat olur ve zaten stok bitmiş olurdu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,954
Üyeler
196,862
Son üye
mercedesmandalina
Geri