Keenetic Modem Ip Adresi Atanamadı Hatası

Reaksiyon skoru
13
Keenetic Carrier DSL KN-2111 modemim bozulduğu için Extra DSL KN-2111 modeline geçiş yaptım. Modem kurulumunu, kullanıcı adı ve şifre adımlarını doğru yaptığım halde modem internete bağlanmıyor. DSL kısmında IPv4 kısmına baktığımda "IP ADRESİ ATANAMADI" uyarısını gördüm. İnternette gördüğüm yöntemlerden tutun modemi eski bir sürücüye düşürmeye kadar her şeyi denediğim halde sorunu çözemedim. Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradım onlarda kendi sistemleri üzerinden bir şeyler denediler ama yapamadılar. Modemi akrabamda test ettim ve düzgün çalışıyor, kullanıcı adı ve şifremi de doğru girdiğime kesinlikle eminim. Sorunun kaynağı ve çözümü nedir?

Ekler

• keenetic1.webp
    keenetic1.webp
    28.9 KB · Hit: 20
  • keenetic2.webp
    keenetic2.webp
    10.4 KB · Hit: 19
Keenetic Carrier DSL KN-2111 modemim bozulduğu için Extra DSL KN-2111 modeline geçiş yaptım. Modem kurulumunu, kullanıcı adı ve şifre adımlarını doğru yaptığım halde modem internete bağlanmıyor. DSL kısmında IPv4 kısmına baktığımda "IP ADRESİ ATANAMADI" uyarısını gördüm. İnternette gördüğüm yöntemlerden tutun modemi eski bir sürücüye düşürmeye kadar her şeyi denediğim halde sorunu çözemedim. Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradım onlarda kendi sistemleri üzerinden bir şeyler denediler ama yapamadılar. Modemi akrabamda test ettim ve düzgün çalışıyor, kullanıcı adı ve şifremi de doğru girdiğime kesinlikle eminim. Sorunun kaynağı ve çözümü nedir?
Yarın keenetic mh ara. Telefonda yardımcı olurlar hala yapamadiysan

bende bir ara türktelekom kutusundan keenetıc hopper dsl geçtiğimde internet bağlanmıyordu müşteri temsilcisine kadar aradım yapamadılar en son farkettim interneti tanımlarken O yerine 0 (sıfır) diye okuyordum değiştirdim düzeldi yani belkide sende benim gibi kurulum yaparken şifreyi yanlış giriyorsun

bende bir ara türktelekom kutusundan keenetıc hopper dsl geçtiğimde internet bağlanmıyordu müşteri temsilcisine kadar aradım yapamadılar en son farkettim interneti tanımlarken O yerine 0 (sıfır) diye okuyordum değiştirdim düzeldi yani belkide sende benim gibi kurulum yaparken şifreyi yanlış giriyorsun
Denedim hocam ya oda olmadı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yarın keenetic mh ara. Telefonda yardımcı olurlar hala yapamadiysan
İSS kaynaklı gibi çözebileceklerini zannetmiyorum, yinede denerim.

İSS kaynaklı gibi çözebileceklerini zannetmiyorum, yinede denerim.
Eğer İSS kaynaklı ise TT müşteri hizmetleri hattında problem var diye söylerdi.
IP alamaması hat kaynaklı da olabilir yada kurulum ile alakalı. Umarım Keenetic Mh problemi çözer. Baya yardımcı oluyorlar

Arkadaşlar modem şifresi değişimi sonrası sorun düzeldi, eski şifre eski modemle sorunsuz çalışırken yeni modemle doğru yazdığım halde çalışmıyordu. Kullanıcı adı sabit kaldı sadece şifreyi değiştirdik ve sorun garip bir şekilde çözüldü. Başına gelen olursa bu yöntemi deneyebilir.

Hocam bende de keenetic modem var o ilk attiginiz fotograftaki ipv4 yapilandirmasi otomatik yazan kisimda bende direkt ipv4 devre disi konumda. Atama yapamiyorsa sizde devre disi birakin belki baglanti saglanir.

Hocam bende de keenetic modem var o ilk attiginiz fotograftaki ipv4 yapilandirmasi otomatik yazan kisimda bende direkt ipv4 devre disi konumda. Atama yapamiyorsa sizde devre disi birakin belki baglanti saglanir.
Hocam sorun varken devre dışı, otomatik, kapalı üç ayarı da denemiştim olmamıştı. Şu an çalışan haliyle devre dışı vaziyette.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,503
Üyeler
196,977
Son üye
nc.abidin
Geri