❌İndirim Bitti! Ryzen 5 7500f, Rx 9070 Xt, 1 Tb Ssd Sistem 57.043 Tl

5000 daha ucuz olsa gerçekten iyi fiyat olurdu ama muhtemelen yine iptal olmazdı bu fiyata hiç olmaz diye düşünüyorum yine incehesabın işine karışılmaz eğer stoksal sıkıntı yaşamazlarsa gönderirler.
Eğer bu özelleştirmeler ve fiyatlara beraber yarın akşama kalırsa bu sistem 57 değil 52 olacak.

Vatanın sırasıyla bu hafta çıkardığı sistemler: 3 gün önce 38k - 2 gün önce 50k - Bugun muhtemelen 60-65k çıkarır. Bundan iyi olur bence. Ve değiştirebilirsiniz parçaları + taksit seçeneğiniz olur.

Gamer yılına özel her gün sistem çıkaracağını söylediğinde ilk sistemi 38k - 50k olarak çıkardı. Yarınki sistemde 60-65k arası bir sistem olur muhtemelen. Beklemek istemiyorsanız siz bilirsiniz tabii.
Ben mi anlayamadım beynim mi yetmedi yoksa cümlede mi sorun var :D Gamer derken gamer gen mi yoksa bir yerin özel haftası vs. mi? Vatan mı yoksa?

Tamam Vatan'mış.

Vatanın sırasıyla bu hafta çıkardığı sistemler: 3 gün önce 38k - 2 gün önce 50k - Bugun muhtemelen 60-65k çıkarır. Bundan iyi olur bence. Ve değiştirebilirsiniz parçaları + taksit seçeneğiniz olur.
Öyle olursa bu siparişi iptal edip iade alarak oraya yönelme gibi bi şansımız var gibi. İnce hesabın sipariş iptal etme ve ücret iadesi süreci hakkında pek bilgim yok. ne kadar sürer acaba

ASUS prime 9070xt model olarak nasıl? Diğer modellerle arasında 6k fiyat farkı var. Buna değer mi?

Öyle olursa bu siparişi iptal edip iade alarak oraya yönelme gibi bi şansımız var gibi. İnce hesabın sipariş iptal etme ve ücret iadesi süreci hakkında pek bilgim yok. ne kadar sürer acaba
Muhtemelen bugün kargoya verilir. İptal etmene fırsat olur mu bilmiyorum.

beyler bende daha bugün kasa aramaya başlamıştım bu şekilde sipariş verdim sizden görünce sistemlerden vs anlamıyorum, 10 yıl sonra yeni bilgisayar aldım bu pc fiyat performansmı şimdi

Ekler

• kasa.webp
    kasa.webp
    52.4 KB · Hit: 70
Son düzenleme:
Sipariş sonrası yolladıkları SMS e göre montaj test gibi işlemler 5 iş günü sürüyor sonra kargoya veriyorlar. Yani 1 haftalık bekleme olur gibi. O süreçte daha mantıklı seçenekler çıkarsa iptal edilebilir. En azından ben öyle yapmayı düşünüyorum :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,118
Üyeler
195,541
Son üye
Kerem156
Geri