GökTürkHan
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,396
Güzel kart bende de asus tuf var aşağı yukarı benzer performansa sahipler 1-2 derece daha düşük sadece hotspot Coilwhine bende de var2 Elden buldum esenlere kadar gittim aldım canavar gibi kart sonuçlarıda paylaşmak istedim sizce nasıl? 32k'ya aldım 2025.11.ayında alınmış ama bir sorun vardırki sorunlar sorunu COİL WHİTE VARgitmeye eriniyom tekrar esenlereAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Güzel kart bende de asus tuf var aşağı yukarı benzer performansa sahipler 1-2 derece daha düşük sadece hotspot Coilwhine bende de var
Normalde xfx mermurcy alcaktım yetişemedim.satıldıCoil whine bütün sapphire modellerinde var seri farketmiyor pulse nitro falan. Hiç çıkmadığını görmedim. Normal bir durum yani.
Asus tuf bulabilseydin uyguna daha iyi olurdu bende 2025 11. Ayda 32 bine sıfır almıştım şuan karaborsaya falan mı düşmüş bu kartlar anlamadım nitro+ 41 bin en ucuzu asus tufunda en ucuzu 44 binden satılıyorNormalde xfx mermurcy alcaktım yetişemedim.satıldı
Keşke ikinci el bir karta 32 bin verip almasaydınız. 7 aylık garantisi gitmiş. Yani 1 sene garantisi kalmış. Bu paraya sıfır taksitli şekilde alırdınız. Çok daha karlı olurdu faturada sizin adınıza olurdu. Ama almışsınız almadan önce sorsaydınız fikir verirdik.Normalde xfx mermurcy alcaktım yetişemedim.satıldı
Hocam bilmiyorumda 7900xt'yi 26k ya sattım benim kartı alan adam 4070ti 4070ti s falan toplamıştı bundan 2 ay önce piyasada tuflar ve xfx in modelleri vardı 9070xt de şuan hiç yok nerdeyseAsus tuf bulabilseydin uyguna daha iyi olurdu bende 2025 11. Ayda 32 bine sıfır almıştım şuan karaborsaya falan mı düşmüş bu kartlar anlamadım nitro+ 41 bin en ucuzu asus tufunda en ucuzu 44 binden satılıyor
Normal ama bende vatandan almıştım cw biraz yüksek çıkınca iade ettim tekrar aldım 2nci sinde daha azdı duyulmayacak kadar bu konuda şahsi tecrübem farklı güç kaynağı kullanıldığında ekran kartındaki cw oranı değişiyor2 Elden buldum esenlere kadar gittim aldım canavar gibi kart sonuçlarıda paylaşmak istedim sizce nasıl? 32k'ya aldım 2025.11.ayında alınmış ama bir sorun vardırki sorunlar sorunu COİL WHİTE VARgitmeye eriniyom tekrar esenlereAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam 41k lara çıkmış ya iyi modeller hatta geçiyor almışken sağlam model alayım dedim bide sapphire 3 sene veriyordu galiba garanti adam kullanmamış zaten nvidia takılmışKeşke ikinci el bir karta 32 bin verip almasaydınız. 7 aylık garantisi gitmiş. Yani 1 sene garantisi kalmış. Bu paraya sıfır taksitli şekilde alırdınız. Çok daha karlı olurdu faturada sizin adınıza olurdu. Ama almışsınız almadan önce sorsaydınız fikir verirdik.
Msı mag a750gl kullandım.hocam furmarkta vermiyo oyuna girince veriyo oda belli yüklerde veriyoda çok duyulmasada yinede duyuluyo geceleri sorunNormal ama bende vatandan almıştım cw birqz yüksek çıkınca iade ettim tekrar aldım 2nci sinde daha azdı duyulmayacak kadar bu konuda şahsi tecrübem farklı güç kaynağı kullanıldığında ekran kartındaki cw oranı değişiyor
2nci el nitro için gayet normal bence zararı yok diyelim ki 34 e sıfır pulse aldı nitro nun keyfi görüntüsü hiç birinde yok ama tek olay şansa yarın birgün kampanyaya girer 35k ya satılır ona da yapacak bir şey yok zatenKeşke ikinci el bir karta 32 bin verip almasaydınız. 7 aylık garantisi gitmiş. Yani 1 sene garantisi kalmış. Bu paraya sıfır taksitli şekilde alırdınız. Çok daha karlı olurdu faturada sizin adınıza olurdu. Ama almışsınız almadan önce sorsaydınız fikir verirdik.
Vallahi bilmiyom ama tufu falan 6 aydır takip ediyorum ya stok yok ya da stok gelsede 44 bin altına indiğini hiç görmedim aynı şekilde nitronun falanda bu üst modeller bulunmuyor artık düzgün fiyata asusun primesi var onda da vram sıcaklığı 100 falan oluyor diyorlardıHocam bilmiyorumda 7900xt'yi 26k ya sattım benim kartı alan adam 4070ti 4070ti s falan toplamıştı bundan 2 ay önce piyasada tuflar ve xfx in modelleri vardı 9070xt de şuan hiç yok nerdeyse
:/2nci el nitro için gayet normal bence zararı yok diyelim ki 34 e sıfır pulse aldı nitro nun keyfi görüntüsü hiç birinde yok ama tek olay şansa yarın birgün kampanyaya girer 35k ya satılır ona da yapacak bir şey yok zaten
2 yıl diye biliyorum garantiyiHocam 41k lara çıkmış ya iyi modeller hatta geçiyor almışken sağlam model alayım dedim bide sapphire 3 sene veriyordu galiba garanti adam kullanmamış zaten nvidia takılmış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Msı mag a750gl kullandım.hocam furmarkta vermiyo oyuna girince veriyo oda belli yüklerde veriyoda çok duyulmasada yinede duyuluyo geceleri sorun