Sapphire Rx9070xt Nitro Test Sonuçları

GökTürkHan

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,396
2 Elden buldum esenlere kadar gittim aldım canavar gibi kart sonuçlarıda paylaşmak istedim sizce nasıl? 32k'ya aldım 2025.11.ayında alınmış ama bir sorun vardırki sorunlar sorunu COİL WHİTE VAR :D gitmeye eriniyom tekrar esenlere 17115.webp17174.webp17173.webp17172.webp

2 Elden buldum esenlere kadar gittim aldım canavar gibi kart sonuçlarıda paylaşmak istedim sizce nasıl? 32k'ya aldım 2025.11.ayında alınmış ama bir sorun vardırki sorunlar sorunu COİL WHİTE VAR :D gitmeye eriniyom tekrar esenlereAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Güzel kart bende de asus tuf var aşağı yukarı benzer performansa sahipler 1-2 derece daha düşük sadece hotspot Coilwhine bende de var

Normalde xfx mermurcy alcaktım yetişemedim.satıldı
Asus tuf bulabilseydin uyguna daha iyi olurdu bende 2025 11. Ayda 32 bine sıfır almıştım şuan karaborsaya falan mı düşmüş bu kartlar anlamadım nitro+ 41 bin en ucuzu asus tufunda en ucuzu 44 binden satılıyor

Normalde xfx mermurcy alcaktım yetişemedim.satıldı
Keşke ikinci el bir karta 32 bin verip almasaydınız. 7 aylık garantisi gitmiş. Yani 1 sene garantisi kalmış. Bu paraya sıfır taksitli şekilde alırdınız. Çok daha karlı olurdu faturada sizin adınıza olurdu. Ama almışsınız almadan önce sorsaydınız fikir verirdik.

Asus tuf bulabilseydin uyguna daha iyi olurdu bende 2025 11. Ayda 32 bine sıfır almıştım şuan karaborsaya falan mı düşmüş bu kartlar anlamadım nitro+ 41 bin en ucuzu asus tufunda en ucuzu 44 binden satılıyor
Hocam bilmiyorumda 7900xt'yi 26k ya sattım benim kartı alan adam 4070ti 4070ti s falan toplamıştı bundan 2 ay önce piyasada tuflar ve xfx in modelleri vardı 9070xt de şuan hiç yok nerdeyse

2 Elden buldum esenlere kadar gittim aldım canavar gibi kart sonuçlarıda paylaşmak istedim sizce nasıl? 32k'ya aldım 2025.11.ayında alınmış ama bir sorun vardırki sorunlar sorunu COİL WHİTE VAR :D gitmeye eriniyom tekrar esenlereAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Normal ama bende vatandan almıştım cw biraz yüksek çıkınca iade ettim tekrar aldım 2nci sinde daha azdı duyulmayacak kadar bu konuda şahsi tecrübem farklı güç kaynağı kullanıldığında ekran kartındaki cw oranı değişiyor
Hayırlı olsun güle güle kullan 9070 xt içinde bence en güzel nitro çok sade güzel yapmışlar keşke bendeki red devil da 3x8 pün yerine yeni nesil 2x6 pin güç girişi olsaydı red devil ın bana göre tek eksi yanı bu

Keşke ikinci el bir karta 32 bin verip almasaydınız. 7 aylık garantisi gitmiş. Yani 1 sene garantisi kalmış. Bu paraya sıfır taksitli şekilde alırdınız. Çok daha karlı olurdu faturada sizin adınıza olurdu. Ama almışsınız almadan önce sorsaydınız fikir verirdik.
Hocam 41k lara çıkmış ya iyi modeller hatta geçiyor almışken sağlam model alayım dedim bide sapphire 3 sene veriyordu galiba garanti adam kullanmamış zaten nvidia takılmış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Normal ama bende vatandan almıştım cw birqz yüksek çıkınca iade ettim tekrar aldım 2nci sinde daha azdı duyulmayacak kadar bu konuda şahsi tecrübem farklı güç kaynağı kullanıldığında ekran kartındaki cw oranı değişiyor
Msı mag a750gl kullandım.hocam furmarkta vermiyo oyuna girince veriyo oda belli yüklerde veriyoda çok duyulmasada yinede duyuluyo geceleri sorun

2nci el nitro için gayet normal bence zararı yok diyelim ki 34 e sıfır pulse aldı nitro nun keyfi görüntüsü hiç birinde yok ama tek olay şansa yarın birgün kampanyaya girer 35k ya satılır ona da yapacak bir şey yok zaten

Hocam bilmiyorumda 7900xt'yi 26k ya sattım benim kartı alan adam 4070ti 4070ti s falan toplamıştı bundan 2 ay önce piyasada tuflar ve xfx in modelleri vardı 9070xt de şuan hiç yok nerdeyse
Vallahi bilmiyom ama tufu falan 6 aydır takip ediyorum ya stok yok ya da stok gelsede 44 bin altına indiğini hiç görmedim aynı şekilde nitronun falanda bu üst modeller bulunmuyor artık düzgün fiyata asusun primesi var onda da vram sıcaklığı 100 falan oluyor diyorlardı

Ekler

• IMG_20260515_031736.webp
    IMG_20260515_031736.webp
    75.5 KB · Hit: 7
2nci el nitro için gayet normal bence zararı yok diyelim ki 34 e sıfır pulse aldı nitro nun keyfi görüntüsü hiç birinde yok ama tek olay şansa yarın birgün kampanyaya girer 35k ya satılır ona da yapacak bir şey yok zaten
:/

Hocam 41k lara çıkmış ya iyi modeller hatta geçiyor almışken sağlam model alayım dedim bide sapphire 3 sene veriyordu galiba garanti adam kullanmamış zaten nvidia takılmış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Msı mag a750gl kullandım.hocam furmarkta vermiyo oyuna girince veriyo oda belli yüklerde veriyoda çok duyulmasada yinede duyuluyo geceleri sorun
2 yıl diye biliyorum garantiyi
İşlemci olarak ne var 750w yetiyor ama 850w en az daha garanti olur en son nitro yu raijintek cratos 1200w ile kullanmıştım 9700x ile sonra o sistemi komple sattım öyle gitti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,905
Üyeler
195,486
Son üye
dinjerius
Geri