Pc Herhangi Bir Oyunda 5dk'dan Sonra Kendini Kitliyor Lütfen Yardım Edin...

Bydai

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar, elimde i5-12400f ve 1050ti sistem vardı, ekran kartını asus 5060 8 gb ile güncelledim ilave olarak; msi mag a750gl pcie5 750w 80 plus gold eklendi, pc formatladım ve driverları güncel indirdim. Ne yazık ki oyun farketmezsizin 5dk 'dan sonra pc kitleniyor (alt+tab),(windows+b) veya görev yöneticisi de çalışmıyor... daha önce böyle bir acı tecrübesi ve ya konu ile ilgili bilgisi olan varsa ve bilgilendirirse çok sevinirim.

Son düzenleme:
Psunun tam modelini yazarsan daha iyi olur

Ram değişti mi? Sistem günlüklerinde kritik hata var mı?

Farklı güç kaynağı ile deneme şansın var mı

Hocam ısınma sorunu gibi geliyor. Psu fanı çalışıyor mu?? Veya tam PC kilitlendiği sırada kasada bağlı elektrik kablosunun yanında ciddi bir sıcaklık geliyor mu

Farklı güç kaynağı ile deneme şansın var mı
Farklı güç kaynağı ile denedim maalesef aynı hatayı aldım... farklı ram ile de denedim sadece donma süresi 5 yerine 15 dk oldu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ısınma sorunu gibi geliyor. Psu fanı çalışıyor mu?? Veya tam PC kilitlendiği sırada kasada bağlı elektrik kablosunun yanında ciddi bir sıcaklık geliyor mu
Hocam psu henüz 1 hafta olmadı alalı, konuyu açtığım gün almıştım zaten. güç kablolarının ısınması olayına da dikkat etmedim açıkcası akşam kontrol edeceğim

Muhtemelen sürücü kaynaklı o zaman hocam Windows stok sürücüleri kaynaklı olabilir siz yükleyene kadar kendisi sürücü kuruyor kernel 41 görüyor musun sisteme olaylarında?

En basitinden ekran kartını söküp takmayı, güç bağlantılarını kesmeyi, bios resetlemeyi, chipset driveri güncellemeyi ve ramleri çıkartıp takmayı denedin mi?

Farklı güç kaynağı ile denedim maalesef aynı hatayı aldım... farklı ram ile de denedim sadece donma süresi 5 yerine 15 dk oldu

Hocam psu henüz 1 hafta olmadı alalı, konuyu açtığım gün almıştım zaten. güç kablolarının ısınması olayına da dikkat etmedim açıkcası akşam kontrol edeceğim
Bu yapay zekaya yaz. Bakalım ne diyecek.

Birde PC'de kaç tane hafıza birimi var.

Muhtemelen sürücü kaynaklı o zaman hocam Windows stok sürücüleri kaynaklı olabilir siz yükleyene kadar kendisi sürücü kuruyor kernel 41 görüyor musun sisteme ol
En basitinden ekran kartını söküp takmayı, güç bağlantılarını kesmeyi, bios resetlemeyi, chipset driveri güncellemeyi ve ramleri çıkartıp takmayı denedin mi?
Maalesef hepsini denedim
Muhtemelen sürücü kaynaklı o zaman hocam Windows stok sürücüleri kaynaklı olabilir siz yükleyene kadar kendisi sürücü kuruyor kernel 41 görüyor musun sisteme olaylarında?
Sürücüyü manuel olaran ndvida sistesinden kendim indirdim, açıkcası pek de anladığım bir şey değil internetten bakacağım kernel 41 nedir diye, teşekkür ederim

Maalsef söylediğiniz her şeyi yaptım, formatladım, sürücüleri tekrar indirdim ramleri çıkartıp yerlerini değitirdim fakat sonuç aynı

Birde PC'de kaç tane hafıza birimi var

Birde PC'de kaç tane hafıza birimi var.
Sadece 1tb sata ssd var onunda en fazla 300 gb falanı doludur

Geri