Tekrar Dolumlu Ev Tipi Yazıcı Önerisi

grant

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
160
Bütçe
2000
Merhabalar evde kullanabileceğim ikini el sıfır fark etmez max 2000 TL bütçe ile yazıcı arıyorum. Toner/Kartuş artık hangisi pek bilmiyorum tekrar doldurulabilir olursa çok güzel olur. Kırtasiyeler 5 TL istiyorlar 1 sayfaya gereksiz bilgi sinirimi bozduğundan yazıcı arıyorum. Teşekkürler.

Kardesim elimden cikarmak istedigim eski bir yazicim var modeli de samsung ml-2165 gecen gun evi toplarken buldum calisiyor mu diye test etmek icin 0 toner aldim calisiyor diye atamadim. Ihtiyacini gorurse uygun fiyata direkt birakayim para degil derdim.

Kardesim elimden cikarmak istedigim eski bir yazicim var modeli de samsung ml-2165 gecen gun evi toplarken buldum calisiyor mu diye test etmek icin 0 toner aldim calisiyor diye atamadim. Ihtiyacini gorurse uygun fiyata direkt birakayim para degil derdim.
uygun fiyata verecekse bu arkadaşın yazıcıda iyi bir tercih olabilir hem lazerli model galiba siyah beyaz çıktı alacaksan iyi ama renkli alacaksan 2.el bir hp deskjette alınabilir orijinal tonerleride ucuz denebilir doldurma daha ucuza gelir

hocam o modellerde wifi mevcut mu ? W olan versiyonlarında var diyorlar ama

Geri