Yardım Wraith mi? Beast Marka mı?

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
3000
Klavye alacağım fakat ne alacağımda kararsızım Beast r65 he pro ve Wraith w60 arasında kalıyorum kullanan varsa yazabilir mi?

aktif olarak wraith w60 kullaniyorum fakat oyle mainlik bi durumum yok ekipmanlarimi surekli degistiren birisim w60 i 1.5 aydir kullaniyorum fena degil beyaz rengi var

Klavye alacağım fakat ne alacağımda kararsızım Beast r65 he pro ve Wraith w60 arasında kalıyorum kullanan varsa yazabilir mi?
Farkları yoktur. İkisinin ürünleri de oem. Wriath destek konusunda mimlenmeye başladı ama beast'in durumunu da bilmiyorum.

Wraith harici klavye alan görmedim. Çok fazla övülüyor.
Nasıl yani wraith harici klavye alan görmediniz. Son 6 ayda ben ve çevrem wraith dışında birçok klavye aldık. Sizi temin ederim wraithin ürünlerinin piyasadaki diğer oem ürünlerden neredeyse hiçbir artısı yok. w75 in zaten normalde rekabet edememesi lazım %75 lik düzende, aynı kalitede çok uygun birçok alternatifi var. Sebebi boş popülizm ve fanboyluk başka bir şey değil.

Switchleri efsane desek değil. Pcb oem zaten, piyasanın %90 nında aynı. Kasa standart plastik. Belki diyorum o da belki, keycapler biraz daha kaliteli olabilir ama o da zamanla anlaşılan bir şeydir. %60 lık düzende de aynı şeyler geçerli birçok alternatif var.

w75 almışsınız yada k1 he almışsınız, beast r75 pro almışsınız farketmeyecek. İddia ediyorum aralarında kayda değer farklar bulamaz kimse. Destek konusunda 3 firmada sizi yolda bırakabilir tr'de yaşıyoruz. O zaman fiyatlarına bakın alın derim. Belli fiyat skalasına erişmediğiniz sürece kalite farkı göremez ve yaşayamazsınız.

Nasıl yani wraith harici klavye alan görmediniz. Son 6 ayda ben ve çevrem wraith dışında birçok klavye aldık. Sizi temin ederim wraithin ürünlerinin piyasadaki diğer oem ürünlerden neredeyse hiçbir artısı yok. w75 in zaten normalde rekabet edememesi lazım %75 lik düzende, aynı kalitede çok uygun birçok alternatifi var. Sebebi boş popülizm ve fanboyluk başka bir şey değil.

Switchleri efsane desek değil. Pcb oem zaten, piyasanın %90 nında aynı. Kasa standart plastik. Belki diyorum o da belki, keycapler biraz daha kaliteli olabilir ama o da zamanla anlaşılan bir şeydir. %60 lık düzende de aynı şeyler geçerli birçok alternatif var.

w75 almışsınız yada k1 he almışsınız, beast r75 pro almışsınız farketmeyecek. İddia ediyorum aralarında kayda değer farklar bulamaz kimse. Destek konusunda 3 firmada sizi yolda bırakabilir tr'de yaşıyoruz. O zaman fiyatlarına bakın alın derim. Belli fiyat skalasına erişmediğiniz sürece kalite farkı göremez ve yaşayamazsınız.
Hocam 2k max 3k bütçe için %75 klavye önerebilir misin?
Mekanik manyetik fark etmez

Gameraider k1 he 3k da alabileceğin en iyi klavyelerden. Kablosuz isterim dersen 3200tl ye beast r75pro seçebilirsin. Manyetiklerde 75 lik düzende zaten 3k dan açılıyor.

Mekanikte ise Mchose g75pro veya aula f75 max tercih edilebilir. Mekanikte seçenek bol, bu örnek verdiklerim kablosuz birde.

Her türlü istediğinizi alırsınız bu modellerden hepsi fiyatının standart kalitesini yansıtır.

mchgose g75 pro al mekanik istiyorsan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

az daha ekle bunu al aktif kullanıyorum memnunum

Bilgiler için teşekkürler. Sadece reklamlarını çok görüyorum. Başka bir klavyenin reklamını hiç görmedim. Çok da övdükleri için dile getirmek istedim. Razer Blackwidow v3 Pro düşünüyorum. Amacım minimum gecikme süresine ve macro özelliğine sahip bir klavye arıyorum. Fikriniz var mı?

Bilgiler için teşekkürler. Sadece reklamlarını çok görüyorum. Başka bir klavyenin reklamını hiç görmedim. Çok da övdükleri için dile getirmek istedim. Razer Blackwidow v3 Pro düşünüyorum. Amacım minimum gecikme süresine ve macro özelliğine sahip bir klavye arıyorum. Fikriniz var mı?
Razer Blackwidow Elite'i 4 yıl kullandım. Bu bahsettiğiniz model zaten benim klavyemin kasasıyla aynı olup tek farkı kablosuz bağlantı sunabiliyor olmasıdır. Bu modelde ses açma silindir tuşu kronik arıza yapar. Hatta sıfır geldiğinde bile arızalı olabilir. Razer ise bunun için teknik destek istediğinizde, üfleyin temizleyin der. Hepsini yaşadım. 4 yılda 2 adet tuş çift tıklama yapmaya başlayınca hotswapda olmadığından lehimlerle söküp yeni switch değişimlerini kendim yapmıştım. Velhasıl Razer ile ilgili hoş anılarım yok.

Benim anılarımı kenara atarak günümüz gerçekliğiyle konuşursak yine Razer ın en azından bu modelini tercih etmeyin derim. Çünkü 6 yıl öncesinin klavyesi. Sıfır satanda bulamazsınız bunu zaten. Kablosuz daha kaliteli mekanik klavyeler mevcut. Manyetik kablosuz seçenği kıt zaten birde %100 düzende dahada kıt tek önerim Keychron k10 olur o cephede.

Mekanikte ise Vgn v98 V3 pro, aula f98 pro, aula f99, f108pro bu modellere göz gezdirin. Tavsiyem lineer switchli bir model seçin. Gerisi tasarım hoşuna gider mi gitmez mi karar verirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,240
Üyeler
195,573
Son üye
Creative_001
Geri