mustafa4712
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
msü de 70K yaptık yks de 3K istiyorum gerçekleşirse herhalde yks tarihinin en kral comebacki olucak gibi. mümkünmüdür sizce
kral msü de heyecandan yapamadık bi tık denemelerde 100+ ve 60+ yapıyorum şu andıysa mümkün değil tam tersi olur msüde sıralama yapmak yksden kolaydır
ha iyi o zaman içinden geçersin ama 3k için yine yetersizkral msü de heyecandan yapamadık bi tık denemelerde 100+ ve 60+ yapıyorum şu an
sınava 30 gün var daha girdiğim denemeler çok zor denemeler en son apotemi 3d barış gibi oldum da gene heyecan yaparım diye korkuyorum msü de ellerim falan titremişti bi süreha iyi o zaman içinden geçersin ama 3k için yine yetersiz
ne heyecan yapacan ben uykum gelmesin diye endişeleniyom. son güne kadar prova yap hergün 1 deneme hem ritmini de yakalarsın.sınava 30 gün var daha girdiğim denemeler çok zor denemeler en son apotemi 3d barış gibi oldum da gene heyecan yaparım diye korkuyorum msü de ellerim falan titremişti bi süre
bilmiyorum hocam sınav anını yönetemezsek patlarız boş yerene heyecan yapacan ben uykum gelmesin diye endişeleniyom. son güne kadar prova yap hergün 1 deneme hem ritmini de yakalarsın.
arkadaşım 10k yaptı yksde msude 100k gibi bişi yapmıstı ama cok stres olduydu msudemsü de 70K yaptık yks de 3K istiyorum gerçekleşirse herhalde yks tarihinin en kral comebacki olucak gibi. mümkünmüdür sizce
hocam sonuçta kendimi gösterebileceğim bir yerdi ve ben sıçtım yani başka bir açıklaması yok 70K benim için rezil bir sonuç msü den önceki deneme 100+ yapmıştımmsü ile yks ne kadar benzer deseler de değil msü sadece tytden ibaret ayrıca son yıllarda tyt ile benzemiyor
bende biraz oldumda hesapladığımın çok aşağısında geldi yks de olursa diye korkuyorumarkadaşım 10k yaptı yksde msude 100k gibi bişi yapmıstı ama cok stres olduydu msude
Tam tersi YKS daha zor oluyor genelde, sadece TYT kısmını düşünerek genelde TYT sıralaması MSÜ den az da olsa kötü gelir, orada asıl farkı AYT belirler eğer TYT de ortalama AYT de süperim dersen alan sıralamalarında seni ciddi öne atar, zaten YKS de derece yapmak için de AYT daha ön planda.msü de 70K yaptık yks de 3K istiyorum gerçekleşirse herhalde yks tarihinin en kral comebacki olucak gibi. mümkünmüdür sizce
msü de sayısalda 7 sözelde 21 yanlışım vardı hocam yks sözel daha kolay değilmiTam tersi YKS daha zor oluyor genelde, sadece TYT kısmını düşünerek genelde TYT sıralaması MSÜ den az da olsa kötü gelir, orada asıl farkı AYT belirler eğer TYT de ortalama AYT de süperim dersen alan sıralamalarında seni ciddi öne atar, zaten YKS de derece yapmak için de AYT daha ön planda.
TYT için sosyal biraz daha kolay Türkçe çok daha zor bana göre. YKS nin paragrafları beyin yakıyor baya.msü de sayısalda 7 sözelde 21 yanlışım vardı hocam yks sözel daha kolay değilmi