Yks Çalışma Sürecinde Gemini Alıp Yks Koçu Gibi Kullanmak Faydalı Olurmu

kuzen açıktan tıbbi sekreterlik okuyor edebiyat sınavına soktuk 78 aldırdı gemini
pro model mi ücretsiz model mi
ücretsiz acayip kötü
ben 1000 sayfalık kaynaktaki bilginin nerede olduğunu geminiden öğrenip kaynağın içinde orayı buluyorum (kaynağı ona atmadan) onu bile yapıyor direkt bilgiyi ondan almak istenmediği durumda

pro model mi ücretsiz model mi
ücretsiz acayip kötü
pro modeli öğrencilere bedava vermişti sene başı onu kullandık ben fotoğraf çekip yükledim o işaretledi laptoptan 78 aldırdı

soru çözümünde ara sıra hızlı olsun diye -hızlı- şeyinden yaptırıyorum ayrıntı olmasada o kadar kötü değil bence
hızlı benim hiçbir işime yaramıyor ya düşünen kullanıyorum ya pro kullanıyorum proyu tekrardan alacağım sanırım
hızlı olsun istiyorsan düşüneni kullanabilirsin
proyla ultra arasında bi model çıkacakmış o da iyi olabilir ama yine pahalı kalıyor 20-30k verilmez :ROFLMAO:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

pro modeli öğrencilere bedava vermişti sene başı onu kullandık ben fotoğraf çekip yükledim o işaretledi laptoptan 78 aldırdı
hepsini aynı anda mı attın yoksa teker teker mi çözdürdün
aynı anda attığında kafayı yiyebiliyor token limitine falan çarpıp çok tasaruflu kullanmak gerekiyor o yüzden

hızlı benim hiçbir işime yaramıyor ya düşünen kullanıyorum ya pro kullanıyorum proyu tekrardan alacağım sanırım
proyla ultra arasında bi model çıkacakmış o da iyi olabilir ama yine pahalı kalıyor 20-30k verilmez :ROFLMAO:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hepsini aynı anda mı attın yoksa teker teker mi çözdürdün
teker teker attık hocam zaten sorular tek tek geliyor uzaktan eğitim sınavında

bilgi sorularını iyi analiz etsede çoğu analiz sorusunda şaşırıyor vize sınavını geminiye çözdürüp kendi tekrar çözüyor en az 2 yanlış çıkıyormuş o günde ben kendim şahit oldum hızlı yapmak zorundaydık dönüp bakamadık 78 aldı

bilgi sorularını iyi analiz etsede çoğu analiz sorusunda şaşırıyor vize sınavını geminiye çözdürüp kendi tekrar çözüyor en az 2 yanlış çıkıyormuş o günde ben kendim şahit oldum hızlı yapmak zorundaydık dönüp bakamadık 78 aldı
pro versiyonunda bende kötü resim harici hiç hata yapmadı aylardır da kullandım

pro versiyonunda bende kötü resim harici hiç hata yapmadı aylardır da kullandım
ben kullanmıyorum gpt üyeliğim olduğu için zaten öğrenci değilim uğraşmadım o yüzden gemini ile kuzene sınavda yardımcı olmak için yanında bakındım sadece dediğim gibi 78 aldırdı sorularda çok zor sorular değildi aslında

Yapay zeka çok gelişti. Gemini kullanıyorum, Sayısal tarafında büyük bir kısmını çözüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,066
Üyeler
196,883
Son üye
Emir202033
Geri