Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Beyler şuanda xigmateh howthron en9535 kasa ve fsp ahbc 80+ 500w psu kullanıyorum. Sistemimi 500ti 16gb'a yükseltmeyi planladığım için mecbur değiştirmem lazım ama 5k gibi bir bütçem var. Kasa+psu var mı düzgün bildiğiniz ya da indirime girme ihtimali olan kaliteli bir şeyler? RGB ya da cam olması hiç önemli değil hatta full cam olmasa daha iyi olur, yan tarafı temperli cam olsa yeter bana. ATX anakart kullanıyorum bu arada, kasanın büyük olması gerekiyor.

bunlar süpriz ürün gibi birşeymi oluyordu?

1778870757496.webp

gaming gecesine ilk defa gireceğim, ama ürünlerde amazon gibi taksit avantajı olmadığı için, çok iyi fiyat, değilse alamam. gibi, bence benim fikrimce.

arkadaşlar gene ürünleri sistemde sorun olmazsa başlığa göndericem 11 haftalık veri var elimde 11 haftada en düşük fiyattaysa ve ya eşitşe fiyatlar yeşil yazacak ürün ilk defa gelmişse Turuncu yazacak fiyatı eğer ürün önceki haftalardan yüksek ise fiyatı KIRMIZI yazacak. Hazır sistemler isimleri aynı ama içerikleri farklı oluyor o yüzden fiyatlar kafa karıştırıcı olabilir. aynı ürün koduyla satıyorlar hangi varyasyon olursa olsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gaming gecesine ilk defa gireceğim, ama ürünlerde amazon gibi taksit avantajı olmadığı için, çok iyi fiyat, değilse alamam. gibi, bence benim fikrimce.
kesinlikle katılıyorum iş bankasına taksit açıktı bazen ihtiyacım olan ürünleri alıyordum şuan taksitsiz herhangi bir şey satın almayı düşünmüyorum.

2tb xioxia ssd var 14.700 normal fiyatı acaba kaça düşerse almak mantıklı?(akakçede de en ucuzu bu fiyat)

Arkadaşlar ekran kartı psu monitör lazim. Gelen ürünlerde şu güzel indirim olursa kaçırma dediğiniz var mı

Geri