Topladığım Sistem Nasıl?

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar, ilk sistemimi kendim topluyorum aşağıdaki parçalara karar verdim birkaç parça eksiğim kaldı onlarıda tamamladığımda kasayı toplayacağım sizce topladığım sistem nasıl düzenleme/değişiklik yapmam gereken yerler varmı? önerilere açığım

Ryzen 7 9700x(78003d arasında gidip geldim %50 oyun %50 iş kullanımım oyüzden bu işlemciyi tercih ettim) 12k

Msi b850 gaming plus wifi pz 10k

Kingston nv3 4k( Akbank’ın n11 de güzel bir kampanyası vardı son gün yakaladım yoksa Ssd tercihim kc3000 olacaktı)

Msi gaming trio 5070 (daha almadım 40 42 civarı değişebilir)

xpg 6000 MHz cl30 16gbx2 ram( vatan indirimlerinden alan bi arkadaştan aldım 18k)

Msi a850gl Psu 6k

Msi l360 sıvı soğutma 6k

Asiahorse 8 fan 5k

Lianli o11 vision compact 7k

Son düzenleme:
Herkese merhaba, ilk sistemimi kendim topluyorum aşağıdaki parçalara karar verdim birkaç parça eksiğim kaldı onlarıda tamamladığımda kasayı toplayacağım sizce topladığım sistem nasıl düzenleme/değişiklik yapmam gereken yerler varmı? önerilere açığım

Ryzen 7 9700x(78003d arasında gidip geldim %50 oyun %50 iş kullanımım oyüzden bu işlemciyi tercih ettim)

Msi b850 gaming plus wifi pz

Kingston nv3

Msi gaming trio 5070

xpg 6000 MHz cl30 16gbx2 ram

Msi a850gl Psu

Msi l360 sıvı soğutma

Asiahorse fan

Lianli o11 vision compact
Fiyatlarını belirtin hocam yanında.

Güzel sistem h.olsun.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

42k falan çok fazla 5070 için, bu attığım linklere bakabilirsiniz daha uygunlar ayrıca forumda 30k ya kadar bulunabiliyor 5070 indirim takip edebilirsiniz

9700x ısınan bir işlemci değil 360mm sıvı soğutucu gerekli değil 240mm bir soğutucu alabilirsiniz 2k civarlarına ve thermalright soğutucularına bakabilirsiniz msı sıvı soğutucusu almak bana kalırsa gereksiz pahalı

nvdia takıntınız yoksa şuanda forumda 33k ya 9070xt var çok iyi bir ekran kartı ve indirimde ayrıca 5070 ten çok daha iyi bir performans sergiliyor ama sizin zevkinize kalmış bir durum

Son düzenleme:

42k falan çok fazla 5070 için, bu attığım linklere bakabilirsiniz daha uygunlar ayrıca forumda 30k ya kadar bulunabiliyor 5070 indirim takip edebilirsiniz

9700x ısınan bir işlemci değil 360mm sıvı soğutucu gerekli değil 240mm bir soğutucu alabilirsiniz 2k civarlarına ve thermalright soğutucularına bakabilirsiniz msı sıvı soğutucusu almak bana kalırsa gereksiz pahalı

nvdia takıntınız yoksa şuanda forumda 33k ya 9070xt var çok iyi bir ekran kartı ve indirimde ayrıca 5070 ten çok daha iyi bir performans sergiliyor ama sizin zevkinize kalmış bir durum
Sağolun hocam değerlendireceğim

kasa ve psu olarakta bana kalırsa o kadar para harcamaya değmezler ama tabiikide sizin tercihinizdir bana kalırsa oradan bütçe kısıp ekran kartını 5070ti a veya da işlemcinin modelini arttırmaya veya da m2ssd nin depolama kapasitesini arttırmaya yönelik harcama yapabilirsiniz
bu kasaları da inceleyebilirsiniz bence fan+kasa+psu için ayrı ayrı almanız mantıklı değil çünkü 2. elde satmak istediğiniz zaman hiçbir değerleri olmayacak eğerki fan takıntınız varsa bu attığım kasalardan birini alıp yine o seçtiğiniz fanları takıp kullanabilirsiniz, iyi akşamlar iyi geceler hocam

totalde kasa+fan+psu kombosu için 18k harcıyorsunuz bu bütçe ile dijital ekranlı kasalar bulunuyor ama onlar hakkında hiçbir fikrim yok onları internetten araştırmanız daha iyi olur düz bir kasa görmektense farklı animasyonlar oynatabilirsiniz hoş bir görüntü oluşuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,757
Üyeler
195,724
Son üye
scoras
Geri