Raıjıntek Cratos 850 Psu Nasıldır

Markasını ilk defa duydum ama gold sertifikası olması ve fiyatına göre W değeri gayet iyi, satıcısı da iyi. Yüksel ihtimal üzmez, hayırlı olsun.

Markasını ilk defa duydum ama gold sertifikası olması ve fiyatına göre W değeri gayet iyi, satıcısı da iyi. Yüksel ihtimal üzmez, hayırlı olsun.
aslında MSI MAG A850 düşünüyordum ama araştırmalarıma göre bu güç kaynağı a tiermiş ve msi modeline göre daha kaliteli parçalar kullanmışlar

hayırlı olsun kullanıyorum sorun yaşamadım hiç

aslında MSI MAG A850 düşünüyordum ama araştırmalarıma göre bu güç kaynağı a tiermiş ve msi modeline göre daha kaliteli parçalar kullanmışlar
A değil B tier msi agl serisi ile denk denebilir fakat msi'da daha iyi ve güvenilir bir platform mevcut tek eksisi fanı biraz sesli.

A tier hocam gayet güzel psu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

A değil B tier msi agl serisi ile denk denebilir fakat msi'da daha iyi ve güvenilir bir platform mevcut tek eksisi fanı biraz sesli.
Rajintek A tier hocam.

1778924489949.webp

burada a tier olduğu yazılmış. o yuzden a dedim.

Tablodan tabloya göre değişir. A tier değil bana göre fanı belirsiz ve japon kapasitörlerinin yanında fiyat performans olan çin kapasitörlerde kullanılmış.
Hocam cybenetics bile A tier olduğunu tescillemiş bunun üstü yok size göre öyle olmayabilir ama A tier sonuç olarak.

Hocam cybenetics bile A tier olduğunu tescillemiş bunun üstü yok size göre öyle olmayabilir ama A tier sonuç olarak.
300 mesajlı forum hesabı onlarca kişinin uğraşıp hazırladığı tablodan daha iyi bildiğini düşünüyor hocam :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,404
Üyeler
195,618
Son üye
TRaskerAS3437
Geri