Nyctophilia
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
arkadaşlar bu ürünü satın aldım. nasıldır eksileri var mı ?
hayırlı olsun güle güle kullanarkadaşlar bu ürünü satın aldım. nasıldır eksileri var mı ?
aslında MSI MAG A850 düşünüyordum ama araştırmalarıma göre bu güç kaynağı a tiermiş ve msi modeline göre daha kaliteli parçalar kullanmışlarMarkasını ilk defa duydum ama gold sertifikası olması ve fiyatına göre W değeri gayet iyi, satıcısı da iyi. Yüksel ihtimal üzmez, hayırlı olsun.
A değil B tier msi agl serisi ile denk denebilir fakat msi'da daha iyi ve güvenilir bir platform mevcut tek eksisi fanı biraz sesli.aslında MSI MAG A850 düşünüyordum ama araştırmalarıma göre bu güç kaynağı a tiermiş ve msi modeline göre daha kaliteli parçalar kullanmışlar
A tier hocam gayet güzel psu.arkadaşlar bu ürünü satın aldım. nasıldır eksileri var mı ?
Rajintek A tier hocam.A değil B tier msi agl serisi ile denk denebilir fakat msi'da daha iyi ve güvenilir bir platform mevcut tek eksisi fanı biraz sesli.
Tablodan tabloya göre değişir. A tier değil bana göre fanı belirsiz ve japon kapasitörlerinin yanında fiyat performans olan çin kapasitörlerde kullanılmış.Alıntıyı görüntüle
burada a tier olduğu yazılmış. o yuzden a dedim.
Hocam cybenetics bile A tier olduğunu tescillemiş bunun üstü yok size göre öyle olmayabilir ama A tier sonuç olarak.Tablodan tabloya göre değişir. A tier değil bana göre fanı belirsiz ve japon kapasitörlerinin yanında fiyat performans olan çin kapasitörlerde kullanılmış.
300 mesajlı forum hesabı onlarca kişinin uğraşıp hazırladığı tablodan daha iyi bildiğini düşünüyor hocamHocam cybenetics bile A tier olduğunu tescillemiş bunun üstü yok size göre öyle olmayabilir ama A tier sonuç olarak.
Dün zaten itopya konusunda siz sormuştunuz diye hatırlıyorum. Hayırlı olsun. Gayet kaliteli psu.arkadaşlar bu ürünü satın aldım. nasıldır eksileri var mı ?
evet evet ben sormuştumDün zaten itopya konusunda siz sormuştunuz diye hatırlıyorum. Hayırlı olsun. Gayet kaliteli psu.