illa msi alacağım diyorsan b850m-g kurtarır1 tb ssd var elimde kutulu duruyor
illa msi alacağım diyorsan b850m-g kurtarır1 tb ssd var elimde kutulu duruyor
İleriye dönük yükseltme falan yaparım diyorsan MSI B850M GAMING PLUS WIFI6E FP olsun diyorsan MSI PRO B850M-GAnakart msi B850 olarak seçeneklerden hangisini önerirsiniz ??
yeterli oldugunu biliyorumda model olarak hangisi iyi olur ben biraz uzun süreli kullanan biriyim mesela hala 4770k kullanıyorum 3070ti ileMsi yeter
upgrade düşünüyorsan işlemciye gaming olanı al, ama eğer takıcam ellemiyeceğim dersen 16x2 yaparsın 2 slot kurtarır, 2 m2 yuvası var pcie5 var, 850m-g kurtarıryeterli oldugunu biliyorumda model olarak hangisi iyi olur ben biraz uzun süreli kullanan biriyim mesela hala 4770k kullanıyorum 3070ti ile![]()
valla bilemiyorum hocam, ben tek tek topladım saçma sapan fiyatlara aldım hemen olsun diye baya pahalıya geldi işlemci ve ram kombinasyonufiyat bu hale geldi nasıl sizce ???
abartmışsın hocam anakartı b650m-r seç fazlasına gerek yok belki kasada değiştirilebilir 750w ilefiyat bu hale geldi nasıl sizce ???
ben geçmezdim hatta ekran kartına talip olabilirimrog strix rtx 3070 ti i512600 anakart asus tuf b660m e d4 den geçilir mi
O zaman almışkenişlemciyide 7800x3r yap al bencefiyat bu hale geldi nasıl sizce ???
asus anakart düşünmüyorum çünki bu anda asus z87 pro kullanıyorum yoruldum artık ugraşmaktanabartmışsın hocam anakartı b650m-r seç fazlasına gerek yok belki kasada değiştirilebilir 750w ile
yapmışken bi de 9070xt yapsınO zaman almışkenişlemciyide 7800x3r yap al bence