Bilgisayar Kendi Kendine Kapanıyor

bu uygulamayı durdurimmi start verdim ben
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5 dakika oldu

.
Durdur onu şimdilik , öncelikle basit çözümleri deneyelim düzelmezse eğer parçaları test ederiz.

direkt orjinal sitesini atayım.
ss.webp
yaptım ama normalde olmaması gereken sürücü var

videoda adam yaptığında yoktu

yaptım ama normalde olmaması gereken sürücü var

videoda adam yaptığında yoktu
O işlemcinin dahili ekran kartı hocam sıkıntı yok. Silip tekrar yükledin mi ? veya sorun oldu mu şimdiye kadar ?

O işlemcinin dahili ekran kartı hocam sıkıntı yok. Silip tekrar yükledin mi ? veya sorun oldu mu şimdiye kadar ?
silindi tekrar yükledim 2 3 saat sorun yoktu oyun esnasında tekrardan aynı şey oldu dondu pc açtığımda güncellenmiş yazılımı indirmemi istedi

silindi tekrar yükledim 2 3 saat sorun yoktu oyun esnasında tekrardan aynı şey oldu dondu pc açtığımda güncellenmiş yazılımı indirmemi istedi
Oyuna özel bir sorun olabilir sadece bir oyunda mı oluyor bu ?

evet masaüstüne sorun olduğunu hatırlamıyorum

Oyuna özel bir sorun olabilir sadece bir oyunda mı oluyor bu ?
.

oyun olarak şuan genelde valorant oymuyorum yanifarklı bir oyun yok

evet masaüstüne sorun olduğunu hatırlamıyorum

.

oyun olarak şuan genelde valorant oymuyorum yanifarklı bir oyun yok
Sorun sadece yükte oluyor ve sürekli sürücüyü kendi kendine siliyor bu benim başıma 1 kere geldi çözümünü ise aygıt yöneticisinden 7800xt yi güncellemekte buldum bir daha da olmadı. Windows eski bir sürücü kurmaya çalışıyor bu sürücü ile senin kurduğun çakışıyor diye düşünüyorum.

Sorun sadece yükte oluyor ve sürekli sürücüyü kendi kendine siliyor bu benim başıma 1 kere geldi çözümünü ise aygıt yöneticisinden 7800xt yi güncellemekte buldum bir daha da olmadı. Windows eski bir sürücü kurmaya çalışıyor bu sürücü ile senin kurduğun çakışıyor diye düşünüyorum.
şuan benim windows etkin değil yani güncel değil o sorun olabilirmi acaba ?

şuan benim windows etkin değil yani güncel değil o sorun olabilirmi acaba ?
Etkin olmaması sorun değil ancak güncel değilse sorun olabilir güncellersen daha iyi olur.

Ekran Alıntısı.webp

key olmadığı için güncelleyemiyorum

onu nasıl güncelleyebilirim.

Alıntıyı görüntüle

key olmadığı için güncelleyemiyorum

onu nasıl güncelleyebilirim.
win10 ise zaten güncelleme almaz sıkıntı yok , Hocam ekran kartına giden kabloları çoklayıcı ile değil psu'dan çıkan iki ayrı pcie kablosu ile bağladınız değil mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,028
Üyeler
196,874
Son üye
Burak2222
Geri