❌İndirim Bitti! Kule Tipi Soğutucu 199 Tl

Ryzen 5 5500'ü rahat soğutur. Ryzen 5 5600'ü idare eder. 7500F ile kullanmaya kalkarsanız işlemci size küfür eder muhtemelen.
bi ara 7500f i bu soğutucuyla kullanıyodum param sıkışık olduğu için 1-2 ay sıkıntı falan çekmedim fena değil

Ryzen 5 5500'ü rahat soğutur. Ryzen 5 5600'ü idare eder. 7500F ile kullanmaya kalkarsanız işlemci size küfür eder muhtemelen.
Teoride son iki işlemci de aynı miktarda güç çekiyor OC config'leri default PBO'larda ayarlarsanız. Ryzen 3600'ü ben 130W çeken bir makineye dönüştürdüm manuel OC ile, defaultta 100W yaklaşıyordu. 7500F default'ta 100W'yi geçiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ryzen 5 5500üm var stock soğutucu ile kullanıyorum 65 dereceyi zor görüyor almalı mıyım?
Farklı bir görüş ararsan eğer kışın 70c yapıyor ise yazın 85c'leri belki görebilir, sıcaklık arttıkça eğer odan da ısınırsa sıkıntılar yaşayabilirsin. Ama kasan yeterince iyi ise hiç gerek yok.

Hepsiburada ve diğer sitelerde 50TL kargo ücretide var. İtopya ücretsiz kargo ile yolluyor 350 yerine 200 TL ye almış oluyorsunuz. Ben yedekte dursun diye aldım birtane.

Ryzen 5 5500üm var stock soğutucu ile kullanıyorum 65 dereceyi zor görüyor almalı mıyım?
benim işlemcide stok soğutucu var 70 derece görüyo almalımıyım
Sıcaklıklarınız güzel değerlerde. Böyle geçirmeli montaj tipinde olan soğutmalar biraz zor takılıyor. Takarken anakarta veya işlemciye zarar vermekten korkutuyor. Aldığınız zaman mümkün mertebe vidalı modellerden alın ki ihtiyacınız da yokmuş.

Sıcaklıklarınız güzel değerlerde. Böyle geçirmeli montaj tipinde olan soğutmalar biraz zor takılıyor. Takarken anakarta veya işlemciye zarar vermekten korkutuyor. Aldığınız zaman mümkün mertebe vidalı modellerden alın ki ihtiyacınız da yokmuş.
işlemci boostu azaltıyor kesiyor zaman zaaman 4250 den 4200 e 4100e düşürüyor gerek var mı

Aldım bir adet. En kötü ihtimalle fanını kullanır, heatsink'i başka elektronikte falan kullanırım

Geri