❌İndirim Bitti! Mac Mini M4 32.999tl (Zam Öncesi Fiyatı) Peşin Fiyatına 3/4 Taksit

Ryzen 5 3600 rx 6600 xt 32 gb ram custom os windows 10 ltsc bir sistemden, tarayıcı konusunda daha hızlı olur mu, diğer pcden oyun oynamıyorum boşa yer kaplıyor.

Ryzen 5 3600 rx 6600 xt 32 gb ram custom os windows 10 ltsc bir sistemden, tarayıcı konusunda daha hızlı olur mu, diğer pcden oyun oynamıyorum boşa yer kaplıyor.
ben edge kullanıyorum kasma, donma veya yavaşlama yok. Zaten windowsta da tarayıcı da donma v.s yaşamadım sadece hız konusunda mac te bir tık hızlı çalışıyor browserler onu fark ettim.

imzamda da sistemim var yazıyor onunla kiyaslayabilirisn

ben edge kullanıyorum kasma, donma veya yavaşlama yok. Zaten windowsta da tarayıcı da donma v.s yaşamadım sadece hız konusunda mac te bir tık hızlı çalışıyor browserler onu fark ettim.

imzamda da sistemim var yazıyor onunla kiyaslayabilirisn
Ürün alma konusunda hangisi daha hızlı kendi sisteminle karşılaştırırsan, link geldi tıkladın amazondan hemen almak istedin mac mini m4 1 saniye daha erken alabilir mi?

Ürün alma konusunda hangisi daha hızlı kendi sisteminle karşılaştırırsan, link geldi tıkladın amazondan hemen almak istedin mac mini m4 1 saniye daha erken alabilir mi?
Hocam internet hızı da önemli bende 1gb hız var. Mac de bir tık daha hızlı açılıyor ama 30 sekme açtığım da Windows daha iyi tepki veriyor ramden dolayı. Onun dışında iPhone kullandığım için çok pratik aramalar, smsler, fotoğraflar ve telefonda kopyaladığım anında Mac de gözükmesi baya iyi.

Valla Mac Mini M4 Pro 24GB - 512GB alıp LLM denedik ancak 3IQ çalışıyor. Birçok Prompt, Tools ve Skills'lerle boğuşup düzeni oturtmak lazım. düzeni oturtan bayağı işini görür. M4 Pro'da yarı bulut yarı local yaptık aylık 10 dolara çözdük, tamamen local için Macbook M5 Air aldım finallerimden sonra oturup üstünde çalışacağım

hocam m4'un laptop halini nereden ucuza cozebilirim ogrenci degilim kullanamiyorum o yuzden indirimi, ikinci ele felan mi baksam
2. El tek çare hocam dün m5 Air aldım bende 59k ya çok pahalı geliyor. 2.el sevsem direk 2. El alırdım

Geri