❌İndirim Bitti! Asus Rog Strıx Z890-A Gamıng Wıfı 9066mhz Oc Wifi 7🔥🔥🔥 13.999

Bence mantıksız, ben 5070ti lı bi sistem toplayacak olsam b850li bi anakart işimi fazla fazla görürdü. Ne istediğinize bağlı.
daha sonrasında parçaları yükseltmeyi düşünüyorum ondan bunu aldım birde bunu bu fiyattan yakalamışken bilemiyuorum b850 fiyatları ne kadar ki beyaz alsam

daha sonrasında parçaları yükseltmeyi düşünüyorum ondan bunu aldım birde bunu bu fiyattan yakalamışken bilemiyuorum b850 fiyatları ne kadar ki beyaz alsam
Sistemle ne yapacaksınız? Çok fazla parametre var şimdi yorumlaması zor bu şekilde. Detay vermeniz lazım.

10780_1900.jpg

Oyun ağırlıklı bi sistem toplayacaksın ve x3d işlemci almayacak mısın cidden? Cevaplaman gereken soru bu bence. Oyun ağırlıklıysa intel sistem toplamak ne kadar mantıklı?
270k plus 7800x3d yi geçiyor bile neredeyse oyunlarda ne işe yarayacak x3d? Tek sorun intelin upgrade problemi.

270k plus 7800x3d yi geçiyor bile neredeyse oyunlarda ne işe yarayacak x3d? Tek sorun intelin upgrade problemi.
Oyun ağırlıklı bi sistem toplayacaksın ve x3d işlemci almayacak mısın cidden? Cevaplaman gereken soru bu bence. Oyun ağırlıklıysa intel sistem toplamak ne kadar mantıklı?
bu anakart denk geldi diye bundan başlıyım dedim ondan inter yoksa bende amd toplıcaktım

bu anakart denk geldi diye bundan başlıyım dedim ondan inter yoksa bende amd toplıcaktım
Hocam 14k ya herculx hediyesi ve 5 yıl garantisi ile iyi fiyat bu anakart. 270k plus da gaming gecesinden falan 16,16.5k civarına getirirseniz güzel iş yapar. Yaklaşık 5k daha ucuza 7800x3d ve b850 de kurabilirsiniz ama tabi.

İyi anakart, iyi fiyata. +2 yıl garanti de cabası. Tomahawk almamış olsaydım, ben de düşünürdüm.

Uygunsuz davranış
İşlemci ve anakartı sadece oyuncu bilgisayarında kullanılan parçalar sanıyor heralde bu anakart senin gibiler için üretilmiyor.
Sen beni tanıyor musun da konuşuyorsun? Zerre kadar zeka kullanımı yapılmamış mesajlarla karşıma gelme bir daha çocuk.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,893
Üyeler
196,843
Son üye
pinpirikadam
Geri