Forza 6 Alınır mı - + Tablosu Lazım

bedirrhan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
296
forza 6 nasıl güzel mi - + tablosu cıkarabilir misiniz

grafikler çok iyi olmuş onun dışında forza horizon 5 japonya dlc gibi ben de almayı düşünüyorum
5070 ile 2k extreme rt oynanırsa mfg açmaya vram yetmiyor bir de :kekw:
yağmuru çok beğendim çok iyi olmuş yağmurda 300 saat dümdüz sürmek bile sarar

grafikler çok iyi olmuş onun dışında forza horizon 5 japonya dlc gibi ben de almayı düşünüyorum
5070 ile 2k extreme rt oynanırsa mfg açmaya vram yetmiyor bir de :kekw:
yağmuru çok beğendim çok iyi olmuş yağmurda 300 saat dümdüz sürmek bile sarar
ben öyle boşboş araba sürmeyi sevmiyorum aktivite var mı oyun içinde mod falan bol bol

ben öyle boşboş araba sürmeyi sevmiyorum aktivite var mı oyun içinde mod falan bol bol
eleyici var bir de yeni modlar gelmiş takım yarışı da geri geldiyse güzeldir modları pek izleme şansım olmadı
premium çok pahalı standart iyidir daha deneyimleyemedim

sizce 19mayısta indirim olur mu yoksa şimdiden alayım mı base sürümünü

grafikler dışında ana menüsü teması göstergeleri falan hiç beğenmedim. 4 ve 5 arası bişey olmuş. 5 deki menüler daha güzel.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

düz gamepassda forza 6 varmı arkadaşlar ?

pc gamepass'da forza 6 var
grafikler dışında ana menüsü teması göstergeleri falan hiç beğenmedim. 4 ve 5 arası bişey olmuş. 5 deki menüler daha güzel.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

düz gamepassda forza 6 varmı arkadaşlar ?

-ters şerit olayı çok kötü
-modifiye seçenekleri fh5 göre azalmış bile
-benim dikkatimi çekende arabalar tam olarak zemine temas etmiyor gibi duruyor bu biraz komiğime gitti
-oyundaki botların zekası , bir erkeğin maaşı aylık 64654765465 olmalı diyen varlıkla aynı. Bu biraz geliştirilmeli düz yolda gidiyorum sürekli önüme kırıyorlar.
-karakterlerin tipleri hindistanlı tüccarlara benziyor neyi referans alarak böyle bir fenotip yaptıklarını anlamadım
-müzikleri berbat

+Egzoz sesleri fh5 göre çok daha gerçekçi olmuş
+Harita büyük, şehir büyük ve güzel
+Mekanikleride fh5 göre geliştirilmiş drift atmak daha güzel oluyor

aklıma daha gelmedi şimdlik bunlar yeter

-ters şerit olayı çok kötü
-modifiye seçenekleri fh5 göre azalmış bile
-benim dikkatimi çekende arabalar tam olarak zemine temas etmiyor gibi duruyor bu biraz komiğime gitti
-oyundaki botların zekası , bir erkeğin maaşı aylık 64654765465 olmalı diyen varlıkla aynı. Bu biraz geliştirilmeli düz yolda gidiyorum sürekli önüme kırıyorlar.
-karakterlerin tipleri hindistanlı tüccarlara benziyor neyi referans alarak böyle bir fenotip yaptıklarını anlamadım
-müzikleri berbat

+Egzoz sesleri fh5 göre çok daha gerçekçi olmuş
+Harita büyük, şehir büyük ve güzel
+Mekanikleride fh5 göre geliştirilmiş drift atmak daha güzel oluyor

aklıma daha gelmedi şimdlik bunlar yeter
o hindistan kısmı kötü oldu ya . tiksiniyorum bayağı adamın yediği yemekten fare yiyince ölüyor kendisi yaşamaya devam ediyo nasil bise bu

o hindistan kısmı kötü oldu ya . tiksiniyorum bayağı adamın yediği yemekten fare yiyince ölüyor kendisi yaşamaya devam ediyo nasil bise bu
hocam valla karakterleri görünce allah affetsin direk onlar aklıma geldi öyle şaka amaçlı bir benzetmede değil. Kadın karakter yapacaktım onlar daha da beter.

hocam valla karakterleri görünce allah affetsin direk onlar aklıma geldi öyle şaka amaçlı bir benzetmede değil. Kadın karakter yapacaktım onlar daha da beter.
foto var mı hiç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,503
Üyeler
196,977
Son üye
nc.abidin
Geri