Maksimum 2800tl Mouse Önerisi

bugraax

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
80
Darmoshark M3 Pro Max buldum meyergamingden elim 19-20 cm ve claw tutuyorum. Scyrox V8 veya V6 bütçemi aşıyor, öğrenciyim biraz bekleyip sizce daha iyi modelleremi kaymalıyım? Veya sizin önerebileceğiniz neler var?

Plus olanı al geç.
Daha fazlasını ne yapıcaksın? 8k hz fasa fiso.

Plus olanı al geç.
Daha fazlasını ne yapıcaksın? 8k hz fasa fiso.
Almışken taş gibi bir şey almak istiyorum aslında. Arada aşırı fark oluyormuki şuan mesela rival 3 wireless kullanıyorum 100 gram üstünde bi mouse.

Almışken taş gibi bir şey almak istiyorum aslında. Arada aşırı fark oluyormuki şuan mesela rival 3 wireless kullanıyorum 100 gram üstünde bi mouse.
Rival 3 den kaldırım taşına geçsen yine fark eder zaten.
Hiç 4k-8k hz kovalama profesyonel e-sporcu değilsen 400-500 hz ekranlarda fps oyunu kasmıyorsan gereksiz masraf. Attığım model güzel ama eline uymasını falan biraz araştırırsın.
Bu arada Rival 3 wireless için pili su gibi içiyor diyorlardı sende böyle bir sıkıntı oldu mu?

Rival 3 den kaldırım taşına geçsen yine fark eder zaten.
Hiç 4k-8k hz kovalama profesyonel e-sporcu değilsen 400-500 hz ekranlarda fps oyunu kasmıyorsan gereksiz masraf. Attığım model güzel ama eline uymasını falan biraz araştırırsın.
Bu arada Rival 3 wireless için pili su gibi içiyor diyorlardı sende böyle bir sıkıntı oldu mu?
Çok haklısınız ya ama ben pil sorunu çekmedim evde bol bol pil bulunuyor, ama evet hızlı bitiyor pili.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,333
Üyeler
195,598
Son üye
kojdex
Geri