Almışken taş gibi bir şey almak istiyorum aslında. Arada aşırı fark oluyormuki şuan mesela rival 3 wireless kullanıyorum 100 gram üstünde bi mouse.Plus olanı al geç.![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Daha fazlasını ne yapıcaksın? 8k hz fasa fiso.
Rival 3 den kaldırım taşına geçsen yine fark eder zaten.Almışken taş gibi bir şey almak istiyorum aslında. Arada aşırı fark oluyormuki şuan mesela rival 3 wireless kullanıyorum 100 gram üstünde bi mouse.
Çok haklısınız ya ama ben pil sorunu çekmedim evde bol bol pil bulunuyor, ama evet hızlı bitiyor pili.Rival 3 den kaldırım taşına geçsen yine fark eder zaten.
Hiç 4k-8k hz kovalama profesyonel e-sporcu değilsen 400-500 hz ekranlarda fps oyunu kasmıyorsan gereksiz masraf. Attığım model güzel ama eline uymasını falan biraz araştırırsın.
Bu arada Rival 3 wireless için pili su gibi içiyor diyorlardı sende böyle bir sıkıntı oldu mu?