https://hizliresim.com/qosow4v buradan da görebilirsin.
yaşanıyor hocam forza 5 filanda aynı sorunu yaşadımFarklı ağır oyunlarda bu tarz bir sorun yaşanmıyorsa oyundan kaynaklıdır. En fazla 1-2 haftaya güncelleme ile çözerler şikayetler üzerine.
Oyunun vram kullanım sorunu olabilir aynısı bana Bf6 da oluyordu texture ayarına bak bakalım nehocam 5 dk önce 100+ fps aldığım oyun 5 dk sonra 30 fpse düştüyse sorun sürümle alakalı değildir.moza r5 kullanıyorum forza onu bile algılamıyor ffb çalışmıyor.sanırım güncellemelerle çözecekler.sorun ne gpu ne de başka bir şey eminim bu sorunu yaşayan başka kartlı kullanıcılar vardır.
9060xt çok rahat extremede bile yüksek fps veriyor.sorun gpu değil.
çözdüm arkadaşlar saçma sapan bir ayar gameınput service diye bir ayar var onu kapatınca düzeldi şuanlık inşallah tekrarlamazOyunun vram kullanım sorunu olabilir aynısı bana Bf6 da oluyordu texture ayarına bak bakalım ne
bu ayarı nasıl kapattın ben bulamadımçözdüm arkadaşlar saçma sapan bir ayar gameınput service diye bir ayar var onu kapatınca düzeldi şuanlık inşallah tekrarlamaz
Bunu denemiştim zaten benim için değişen bir şey olmadıarama yerine hizmetler yaz
açılan listede GAMEINPUT SERVICE seçeneğini bul sağ tıkla özelliklere gir
başlangıç türü yazan kutucuğu devre dışı yap
alttaki durdur butonuna tıkla
uygula ve tamam butonlarına tıklayıp bilgisayarı yeniden başlat
@eskighost @TriRivals
youtubedan komple silme rehberleri var onlara bak istersen benim oyunum ilk açıldığında tam performansla başlayıp bir kaç dakika içinde ekran kartı ve işlemci kullanımını kademe kademe azaltıp fps nin düşmesine sebep oluyordu denemediğim şey kalmadı bu ayarı redditte yabancıların açtığı bir konuda gördüm ve işe yaradı şuan bir sıkıntı yok 2k da 70fps oynuyorumBunu denemiştim zaten benim için değişen bir şey olmadı