🔥İndirim Raijintek Cratos 850w 80+ Gold Full Moduler Güç Kaynağı 5499 Tl

Öyle uçak sesi gibii değil normali bile hafif bir ses. Eğer çok hassassan sistemin boşta sıfır sesse farkediliyor yoksa araya kaynar gider. Ben hassasım baya ama rahatsız değilim.
kule tipi işlemci fanı gibi çalışıyosa sıkıntı yok ama bilgisayar patlayacakmış gibi abartılı egsoz takmış gibi bağırtıyosa sorun olur tabi.. keşke bi video gelse de içimiz rahat etse

kule tipi işlemci fanı gibi çalışıyosa sıkıntı yok ama bilgisayar patlayacakmış gibi abartılı egsoz takmış gibi bağırtıyosa sorun olur tabi.. keşke bi video gelse de içimiz rahat etse
Yok be bağırmıyor öyle :D fırsatım olursa video çekerim

Rm750e mi bu mu arkadaşlar aynı para ikiside birisi bana psu önersin gadanızı alıyım
bu tabii ki arada çok fark var bu rm850x ile yarışıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beyler beyaz bir sistem için modüler beyaz bir 850w psu ya ihtiyacım var 12VHPWR girişi olan öneriniz var mı 5 k bandında
siyah alıp ilerde strimer alman daha sağlıklı olur beyazlarda 850w düzgün psu yok o fiyata

İç beleşen farkı , fan farkı ki burası önemli enermax rev iii çıtır sesli bir psu. Her ikisi de sorunsuz kullanırsın her türlü pc de kullanırsın orada sıkıntı yok tamamen beklenti olayı.

bu tabii ki arada çok fark var bu rm850x ile yarışıyor

siyah alıp ilerde strimer alman daha sağlıklı olur beyazlarda 850w düzgün psu yok o fiyata
Bana kalsa öyle yapıcamda hanım beyaz istiyorum diyor işte şu itopyadaki a850gl sepette 9k gösteriyor stok bitti sanırım 🫩

İç beleşen farkı , fan farkı ki burası önemli enermax rev iii çıtır sesli bir psu. Her ikisi de sorunsuz kullanırsın her türlü pc de kullanırsın orada sıkıntı yok tamamen beklenti olayı.
Hocam 7-8 bin civarına kadar sessizliği ile ön planda bir psu var mıdır 750w yeterli benim için

@jombo benim sisteme çekiyorum 500 kod ile daha iyisi olmaz sanırım jombo dayım ne diyon

Reis 500 lira farka bu mu yoksa ben hiç anlamıyorum psu işinden

Hocam 7-8 bin civarına kadar sessizliği ile ön planda bir psu var mıdır 750w yeterli benim için

Bu var hocam ama mümkünse 850w alın.

@jombo benim sisteme çekiyorum 500 kod ile daha iyisi olmaz sanırım jombo dayım ne diyon

Reis 500 lira farka bu mu yoksa ben hiç anlamıyorum psu işinden
Çek direkt çok iyi psu.

Geri