🔥İndirim Rajintek Cratos 850W PSU 4.649 TL

Ekonomi kotü para yok diyorlar hersey pahali olmasina ragmen herseyi aliyorlar. Stok bitmis guncel pahali fiyattan listeleniyor.

Enermax D.F.X 1200W daha mantıklı. Pahalıya geliyor cratos 1200w modeli.
Hocam rahatsız ediyorum, diğer konulardaki mesajlarınızı da inceledim bilgilisiniz psu konusunda anlaşılan. Bahsettiğiniz model B Tier olduğu için biraz şüphe duyuyorum. Düşünce ve yorumlarınız nelerdir eğer mümkünse?

Bende hali hazırda 650w psu var. Sistemim için yeterli de geliyor. Konudaki 850w psu veya yorumlarda bahsedilen 1200w psu alırsam elektrik tüketimi açısından bişey değişir mi ? Sistem güncellediğimde illaki ihtiyacım olacak diye yüksek watt istiyorum.

Hocam rahatsız ediyorum, diğer konulardaki mesajlarınızı da inceledim bilgilisiniz psu konusunda anlaşılan. Bahsettiğiniz model B Tier olduğu için biraz şüphe duyuyorum. Düşünce ve yorumlarınız nelerdir eğer mümkünse?
Zaten cratos ve D.F.X modellerinin üreticisi aynı. Hatta kullanılan platform yani PCB bile aynı. Tek değişen şeyler dış tasarım fan ve iç bileşenlerde ufak değişiklikler. İki modelinde transient response performansı iyi değil zaten. D.F.X'in A tier'e girememe sebebi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende hali hazırda 650w psu var. Sistemim için yeterli de geliyor. Konudaki 850w psu veya yorumlarda bahsedilen 1200w psu alırsam elektrik tüketimi açısından bişey değişir mi ? Sistem güncellediğimde illaki ihtiyacım olacak diye yüksek watt istiyorum.
Hayır, değişmez. Hatta sizdeki bronz bir PSU ise aksine tüketim azalır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Psu alırken detaylı incelemesi var mı yok mu onu kontrol edin, sistemde psu kritik bileşen şakaya gelmez

igorslab, techpowerup, kitguru, tomshardware, hardwarebusters, guru3d gibi siteleri mutlaka araştırın

bunun dışında cybnetics ekiibi tarafından detaylı test edilmiş sınıflandırılmış test sonucu olan modelleri tercih edin kafanız rahat olsun
Bu 850W'lık modelin cybernetics veya herhangi bir bilindik test sitesi üzerinde testi yok. Sadece youtube üzerinde var. Orda da zaten kalitesi belli oluyor.

1. resim Rajintek Cratos - 1200W
2. resim Enarmax d.f.x - 1200W

1759933197305.webp1759933465442.webp

Son düzenleme:
Cratos 1200W modelinin iç kısmı o. 850W'lık modelin biraz daha farklı.

Alıntıyı görüntüle

En basitinden 5v ve 3.3v bobinleri siyah metal epoksiyle dolu kutuların içinde. Pfc bobini biraz daha küçük. Bazı mosfet yerleri boşta.
Teşekkürler hocam doğrudur, Enermax ile çok benzer olduğunu göstermek için atmıştım ben de.

Geri