TaHao
80+
- Reaksiyon skoru
- 26
Ben de sistem diziyorum lian li o11 dynamic mini v2 alıcam.Ya almak istiyorum da kasa olarak da bunu düşünüyorum bu kasanın da psusuz fiyatı 5k var mı bi kasa öneriniz
Ben de sistem diziyorum lian li o11 dynamic mini v2 alıcam.Ya almak istiyorum da kasa olarak da bunu düşünüyorum bu kasanın da psusuz fiyatı 5k var mı bi kasa öneriniz
İyide küçük değil mi birazBen de sistem diziyorum lian li o11 dynamic mini
Atx anakart takılıyor. Ben biraz kompakt istiyorum.İyide küçük değil mi biraz
Sağolun hocam çektim 1 tane[
Amazonda tekrar düşmüş 5099 a ilk alışverişe özel 150 tl indirim ile 4949 a geliyor.
@yusuf7878 hocamında değerlendirmesini isterim düz cratos aldım hocam lite olanı değilSağolun hocam çektim 1 tane
Dayı sen elektrikçi misin nerden bu bilgiler?İç kısmının fotoğrafı ortaya çıktı. Kötü durmuyor. O bütçede LLC half bridge, bulk kapasitör ve filtreleme dahil elektrolit TK japon kapasitörlü başka bir PSU'da yok. Performansı nasıldır bilmiyorum orası ayrı. Topoloji olarak önde element revo gibi modellerden.
Hayır, elektrikçi değilim. İç kısmının fotoğraflarından anlaşılıyor zaten. Oradan yorum yaptım. Zaten orijinal cratos seriside LLC ve Half bridge'di.Dayı sen elektrikçi misin nerden bu bilgiler?
5000 seviyesinden aldıysanız güzel seçim. Zaten o bütçede pek rakip olabilecek PSU kalmadı artık.@yusuf7878 hocamında değerlendirmesini isterim düz cratos aldım hocam lite olanı değil
Yoksa iade edip high power mi alınmalı biraz daha yeni gibi atx 3.1 falan varHayır, elektrikçi değilim. Nejdat delioğlu cratos serisinin incelemesini yapmış. Yaparkende iç kısmını göstermiş. Oradan yorum yaptım. Zaten orijinal cratos seriside LLC ve Half bridge'di.
Alıntıyı görüntüle
Sağ üstteki kapasitörden anlaşılabiliyor. Bu arada bu 1000W'lık modeli. Muhtemelen 850W'da bulk kapasitör daha küçüktür veya daha düşük kapasitanslıdır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5000 seviyesinden aldıysanız güzel seçim. Zaten o bütçede pek rakip olabilecek PSU kalmadı artık.
Cratos serisi revize edildi zaten. Türkiye'deki 850W modellerinin ATX 3.1 ve PCI-e 5.1 olması lazım artık.Yoksa iade edip high power mi alınmalı biraz daha yeni gibi atx 3.1 falan var
Amazonda şöyle yazmışlarCratos serisi revize edildi zaten. Türkiye'deki 850W modellerinin ATX 3.1 ve PCI-e 5.1 olması lazım artık.
O zaman stoklarındaki modeller eski ya da açıklamayı yenilemeyi unuttular. 1. ihtimal daha olası geliyor bana. Normalde teknobiyotik'de satılanların artık ATX 3.1 ve PCI-e 5.1 olması lazım.Amazonda şöyle yazmışlar
İptal edip kendi sitesinden almak daha mantıklı olur ozamanO zaman stoklarındaki modeller eski ya da açıklamayı yenilemeyi unuttular. 1. ihtimal daha olası geliyor bana. Normalde teknobiyotik'de satılanların artık ATX 3.1 ve PCI-e 5.1 olması lazım.
Bende aldım aynı şekilde 300 bonus ile 2800 TL'ye gelecek bu fiyatta daha iyisi yoktur 5070ti 7500f benim sistemde3000 TL'ye 3 Taksit 300 de puan kazanacağım şekilde satın aldım. Sistemim 5070 7500f.
Sizce daha iyi bir alternatif var mıdır? Bunu görmeseydim delta platin 750w alacaktım.
N11 üzerinde 3500 TL'ye High Power Performance GD800w modeli var. Geçmişte 600 olanı kullanmıştım sorunsuzdu ama coil whine vardı. Sizce alınır mı?