🔥İndirim 3699 TL Rajintek Cratos Lite 850w Gold ATX 3.1

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Fiyatına göre ve kalitesine göre muadili yok gibi bişey 3699TL BEN ALDİM. İhtiyacı olan kaçırmasın Ay sınıfı çok sağlam bir psu.

konusu beinm tarafımdan açıldı daha önce

konusu beinm tarafımdan açıldı daha önce
https://forum.donanimarsivi.com/konu/raijintek-cratos-lite-850w-1000w-ozel-fiyat.1158531/unread konusu açıldı @asko56 hocam açmıştı

fena durmuyor otp opp scp ovp uvp ve ocp korumaları var japon kapasitörler (105 °C) kullanılmış ama detay yok muhtemelen ana kapasitörler, smart start stop var fan için a tier olmasa bile fena bir şeye benzemiyor bu fiyatta, tabii detaylı inceleme olmadan fikir yürütmek yanlış olur
Belli olmaz. Cratos modeli icinde gecerliydi bu durum eskiden. Her bir kisi sorduğunda incelemesi olmadigindan dolayı alinmaz diyorduk. İncelemesi ortaya çikinca onermeye basladik.

Belli olmaz. Cratos modeli icinde gecerliydi bu durum eskiden. Her bir kisi sorduğunda incelemesi olmadigindan dolayı alinmaz diyorduk. İncelemesi ortaya çikinca onermeye basladik.
Valla forumdan biri sanırım raijintek ampare 1200 w mıydı neydi aşırı detaylı bir inceleme yapmıştı raijintek kaliteli iç donanım parça vesaire kullanmıştı.

Valla forumdan biri sanırım raijintek ampare 1200 w mıydı neydi aşırı detaylı bir inceleme yapmıştı raijintek kaliteli iç donanım parça vesaire kullanmıştı.
Raijintek'inde çöp modelleri var. Sırf ona bakilip önerilemez bana göre.

adam almış kullanmış kaliteli işte A sınıfı değilse B sınıfı

Şahsi fikrim bence üzmez bu psu lite olması aman aman bir eksiklik değil çok anlamasam da bildiğim kadarıyla attığınız fotoğrafa baktım ve aman aman bir fark göremedim. Gold sertifikası zaten kolay kolay verilmiyor. Ben alanları üzmeyeceği kanaatindeyim. Umarım başarılı bir inceleme gelir ve hepimiz daha net bilgiye sahip oluruz.

Şahsi fikrim bence üzmez bu psu lite olması aman aman bir eksiklik değil çok anlamasam da bildiğim kadarıyla attığınız fotoğrafa baktım ve aman aman bir fark göremedim. Gold sertifikası zaten kolay kolay verilmiyor. Ben alanları üzmeyeceği kanaatindeyim. Umarım başarılı bir inceleme gelir ve hepimiz daha net bilgiye sahip oluruz.
Direk sizde fotograf yollayabilirsiniz.

herkesin imkanı olsa da raijintek ampere serisi alsa. ama bu f-p ürünü bence

Direk sizde fotograf yollayabilirsiniz.
Arkadaş almış kullanmış diyor ama henüz sipariş ettim ama nedensiz şekilde iptal oldu siparişim. Yeniden almayı deneyeceğim. Cratos modeli arkadaşım da vardı bizzat aldırdım alırken o model sandım aldım bende. Lite olduğunu forumda arkadaşlar yazınca gördüm bir aceleyle aldım çünkü iş yerindeyim kaçırmak istemedim. Ama düşüncem şudur ki PSU bizi üzmez benim fikrim bu yonde.

Arkadaş almış kullanmış diyor ama henüz sipariş ettim ama nedensiz şekilde iptal oldu siparişim. Yeniden almayı deneyeceğim. Cratos modeli arkadaşım da vardı bizzat aldırdım alırken o model sandım aldım bende. Lite olduğunu forumda arkadaşlar yazınca gördüm bir aceleyle aldım çünkü iş yerindeyim kaçırmak istemedim. Ama düşüncem şudur ki PSU bizi üzmez benim fikrim bu yonde.
nakit alacaksan havale ile ödeme ile al yüzde 2 indirimli alıyorsun

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,211
Üyeler
183,076
Son üye
darangel