Raijintek Cratos Lite 850w 3075tl

İç kısmının fotoğrafı ortaya çıktı. Kötü durmuyor. O bütçede LLC half bridge, bulk kapasitör ve filtreleme dahil elektrolit TK japon kapasitörlü başka bir PSU'da yok. Performansı nasıldır bilmiyorum orası ayrı. Topoloji olarak önde element revo gibi modellerden.
Dayı sen elektrikçi misin nerden bu bilgiler?

Dayı sen elektrikçi misin nerden bu bilgiler?
Hayır, elektrikçi değilim. İç kısmının fotoğraflarından anlaşılıyor zaten. Oradan yorum yaptım. Zaten orijinal cratos seriside LLC ve Half bridge'di.

1762271931840.webp

Sağ üstteki kapasitörden anlaşılabiliyor. Bu arada bu 1000W'lık modeli. Muhtemelen 850W'da bulk kapasitör daha küçüktür veya daha düşük kapasitanslıdır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@yusuf7878 hocamında değerlendirmesini isterim düz cratos aldım hocam lite olanı değil
5000 seviyesinden aldıysanız güzel seçim. Zaten o bütçede pek rakip olabilecek PSU kalmadı artık.

Son düzenleme:
Hayır, elektrikçi değilim. Nejdat delioğlu cratos serisinin incelemesini yapmış. Yaparkende iç kısmını göstermiş. Oradan yorum yaptım. Zaten orijinal cratos seriside LLC ve Half bridge'di.

Alıntıyı görüntüle

Sağ üstteki kapasitörden anlaşılabiliyor. Bu arada bu 1000W'lık modeli. Muhtemelen 850W'da bulk kapasitör daha küçüktür veya daha düşük kapasitanslıdır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5000 seviyesinden aldıysanız güzel seçim. Zaten o bütçede pek rakip olabilecek PSU kalmadı artık.
Yoksa iade edip high power mi alınmalı biraz daha yeni gibi atx 3.1 falan var

Amazonda şöyle yazmışlar
O zaman stoklarındaki modeller eski ya da açıklamayı yenilemeyi unuttular. 1. ihtimal daha olası geliyor bana. Normalde teknobiyotik'de satılanların artık ATX 3.1 ve PCI-e 5.1 olması lazım.

O zaman stoklarındaki modeller eski ya da açıklamayı yenilemeyi unuttular. 1. ihtimal daha olası geliyor bana. Normalde teknobiyotik'de satılanların artık ATX 3.1 ve PCI-e 5.1 olması lazım.
İptal edip kendi sitesinden almak daha mantıklı olur ozaman

3000 TL'ye 3 Taksit 300 de puan kazanacağım şekilde satın aldım. Sistemim 5070 7500f.

Sizce daha iyi bir alternatif var mıdır? Bunu görmeseydim delta platin 750w alacaktım.

N11 üzerinde 3500 TL'ye High Power Performance GD800w modeli var. Geçmişte 600 olanı kullanmıştım sorunsuzdu ama coil whine vardı. Sizce alınır mı?

Son düzenleme:
3000 TL'ye 3 Taksit 300 de puan kazanacağım şekilde satın aldım. Sistemim 5070 7500f.

Sizce daha iyi bir alternatif var mıdır? Bunu görmeseydim delta platin 750w alacaktım.

N11 üzerinde 3500 TL'ye High Power Performance GD800w modeli var. Geçmişte 600 olanı kullanmıştım sorunsuzdu ama coil whine vardı. Sizce alınır mı?
Bende aldım aynı şekilde 300 bonus ile 2800 TL'ye gelecek bu fiyatta daha iyisi yoktur 5070ti 7500f benim sistemde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,738
Üyeler
183,883
Son üye
Mu1Raid1
Geri