Sizce Ciddi Kötü Bi Şey Olurmu

60 lirayı yesen daha sağlıklı olurdu

A101 e dava açsana la şimdi aklıma geldi

A101 e dava açsana la şimdi aklıma geldi
Diğer markalar diğer şirketlerin yaptıkları gibi kesinlikle tüketici müşterisine tırnak ucu kadar değer veriyorsa özür paketi göndermeliler aynı menüden bana normalinde çiğköftede hiçte sorun yok bunun tarihi geçmişti yoksa 1 değil 2 bile yenir ayrandanda şüpheliyim bimin centrosuna gelirsek o çok iyi herhangi bir sorun yok

1 kg çiğköfte yemiş normal olmaması gayet normal bide üstüne 1.5 litre ayran içmis
Sende yer içersin hatta şuan yazarken bile bi yandan götürüyorsundur ayranla çiğköfteyi herkes dağ ayısı bu devirde tekrardan diyorum tarihi geçmiş ayrandanda şüpheliyim suç bende değil 60 liradada değil suç a101de
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sende yer içersin hatta şuan yazarken bile bi yandan götürüyorsundur ayranla çiğköfteyi herkes dağ ayısı bu devirde tekrardan diyorum tarihi geçmiş ayrandanda şüpheliyim suç bende değil 60 liradada değil suç a101de
Centro dev paket muzluda yedim üstüne ama mesela onda hiç bi sorun bimin suçu yok onda suç bende kesinlikle

Centro dev paket muzluda yedim üstüne ama mesela onda hiç bi sorun bimin suçu yok onda suç bende kesinlikle
Ayranın tarihi geçmismiydi geçtiyse o sıkıntı onu görmedim ben

Çiğköfteyi yemede sorun yok zaten boşaltırken sıkıntı oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,638
Üyeler
197,008
Son üye
SubZero5
Geri