Tiscard
80+
- Reaksiyon skoru
- 292
Sabır aslan abim sabır... @Realhas the Great@Realhas the Great bu kardeşimiz de 1 ay önce senin durumu yaşadı midesini yıkadılar 1 hafta yoğun bakımda kaldı
Sabır aslan abim sabır... @Realhas the Great@Realhas the Great bu kardeşimiz de 1 ay önce senin durumu yaşadı midesini yıkadılar 1 hafta yoğun bakımda kaldı
A101 den 2saat önce 60 liraya 1kg çokça çiğköfte aldım hepsini tek gömdüm yanında 1 buçuklukta a101 markası birşah ayran gömdüm sonrada tatlı olarak bimden centro muzlu gömdüm dev paket 350 gr şuan midem kötü sızlıyor baya tuvalettende pek çıkamıyorum hastaneye gitmelimiyim gerçi pek yürüyemiyorumda yoksa tuvalette devammı
Kaçıncı çok fena osuruşum işe yaramıyoosur ama normal osuruk değil tüm gücünü vererek bağırsakların çıkmasın ama
Limonlu su icKaçıncı çok fena osuruşum işe yaramıyo
Kaçıncı çok fena osuruşum işe yaramıyo
Limonlu sumu limonatamı ulan yüzde 10 yaşama ihtimalim var oda gidecek limonlu su ne bunların üstüneLimonlu su ic
Evdeki limonu sık suyla karıştırıp icLimonlu sumu limonatamı ulan yüzde 10 yaşama ihtimalim var oda gidecek limonlu su ne bunların üstüne
Ulan zaten midemde yanıyodu şeytana uydum içtim şimdide çok fena dahada şiddetlendi Allah belanıEvdeki limonu sık suyla karıştırıp ic
Plana sadık kalUlan zaten midemde yanıyodu şeytana uydum içtim şimdide çok fena dahada şiddetlendi Allah belanı