Sizce Ciddi Kötü Bi Şey Olurmu

BENBİLGECANDEDE

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
534
A101 den 2saat önce 60 liraya 1kg çokça çiğköfte aldım hepsini tek gömdüm yanında 1 buçuklukta a101 markası birşah ayran gömdüm sonrada tatlı olarak bimden centro muzlu gömdüm dev paket 350 gr şuan midem kötü sızlıyor baya tuvalettende pek çıkamıyorum hastaneye gitmelimiyim gerçi pek yürüyemiyorumda yoksa tuvalette devammı

65te olabilir tam hatırlamıyorum ama 7 li rakamı bulmaz ama fiyatı güzel görünce dayanamadım yerkende çok hoşuma gitti sonradan etkisini fena gösteriyor

Boğazına 2 parmağını sok istifra et

hocam o markayı içme ne kadar ucuz olursa olsun bi yanına su yaz markanın arat haberlerı oku görürsün

A101 den 2saat önce 60 liraya 1kg çokça çiğköfte aldım hepsini tek gömdüm yanında 1 buçuklukta a101 markası birşah ayran gömdüm sonrada tatlı olarak bimden centro muzlu gömdüm dev paket 350 gr şuan midem kötü sızlıyor baya tuvalettende pek çıkamıyorum hastaneye gitmelimiyim gerçi pek yürüyemiyorumda yoksa tuvalette devammı
Vücuda işkence etmişsin resmen😂 olur öyle sızlanmalar yarın da geçmezse git

60 tl 1kg çiğköte nedir hocam.gerçekten yazık sağlığınıza sırf ucuz yicem diye bi ton sağlıkla ilgili sorun yaşamayın.buda size ders olmuşdur belki hocam birdaha yapmamak için (kötü amaçla veya dalga geçmek anlamında söylemedim yanlış anlamayın 🙂)

1 gun boyunca cekersin sonra gecer cok fazla seker tuz yeme yasin ilerleyince cok sikinti yasarsin =D

60 tl 1kg çiğköte nedir hocam.gerçekten yazık sağlığınıza sırf ucuz yicem diye bi ton sağlıkla ilgili sorun yaşamayın.buda size ders olmuşdur belki hocam birdaha yapmamak için (kötü amaçla veya dalga geçmek anlamında söylemedim yanlış anlamayın 🙂)
Keşke çiğköfteylede bitseydi ölecem eyvallah
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aynı böyle oldu oluyor

@Realhas the Great bu kardeşimiz de 1 ay önce senin durumu yaşadı midesini yıkadılar 1 hafta yoğun bakımda kaldı

Geri