❌İndirim Bitti! Sapphıre Pulse Amd Radeon™ Rx 9070 Xt Gamıng 34999tl 6 Taksit

GGbaba

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,394
1779054968922.webp

37lerden kademe kademe 35'e geldi bu kart 31bin satıldığı oldu bu sene içinde aşağı yönlü eğilimi var birazda bunu göstermek için açtım konuyu Amazon satıcı az öncede bahsettiğim Bonus kartınız varsa 1000 Lira bonus kampanyası mevcut.

idefixte Prime diye bir satıcıdan TURK TELEKOM kampanyası ile 33199TL ile alabilirsiniz güvenirseniz tabi.
An itibari ile en düşük fiyat 9070XT bu.
PARAF 1500 lirada paraf para varmış.

1779055074634.webp

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle
37lerden kademe kademe 35'e geldi bu kart 31bin satıldığı oldu bu sene içinde aşağı yönlü eğilimi var birazda bunu göstermek için açtım konuyu Amazon satıcı az öncede bahsettiğim Bonus kartınız varsa 1000 Lira bonus kampanyası mevcut.

idefixte Prime diye bir satıcıdan TURK TELEKOM kampanyası ile 33199TL ile alabilirsiniz güvenirseniz tabi.

Alıntıyı görüntüle
gaming modelin farkı ne?

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Hepsiburada'da daha sabah 35k idi hepsiburada satıcılı hemen zamı koymuşlar iki satış yapmaya gelmiyolar ha direk zam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gaming modelin farkı ne?
Hocam bildiğin dümdüz Pulse modeli Gaming kısmına takılma resmi adı o olabilir. Biz direk pulse yazıyoruz kısaca.

2 gün önce 33bin tl idi

Hepsiburada'da daha sabah 35k idi hepsiburada satıcılı hemen zamı koymuşlar iki satış yapmaya gelmiyolar ha direk zam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bildiğin dümdüz Pulse modeli Gaming kısmına takılma resmi adı o olabilir. Biz direk pulse yazıyoruz kısaca.
indirim nerde o zaman kart zaten 33,5k

indirim nerde o zaman kart zaten 33,5k
Prime satıcısına güveniyorsan 33.5k güvenmiyorsan 35k hocam. İndirim pek olduğu söylenemez dediğim gibi sabah hepsiburadada 35k idi ama şuan 37 ye zamlamışlar. taksit seçeneğini değerlendirmek isteyen olur diye atmış heralde.

Amazonda bu paraya düşmemişti bir süredir ben ekran kartını amazon harici çok güvenip almam iyi fiyat farkı yoksa bunun coil whineı var vesairesi var. Allah kolaylık versin diğerlerinden CW kart değiştirmede.

Amazonda bu paraya düşmemişti bir süredir ben ekran kartını amazon harici çok güvenip almam iyi fiyat farkı yoksa bunun coil whineı var vesairesi var. Allah kolaylık versin diğerlerinden CW kart değiştirmede.
Hepsiburadada sıkıntı yapmıyordur heralde. Amazonla aynı klasman diyebiliriz.

Düz 9070 kampanyası sandım XT'yi okuyana kadar.. when baba when 😥

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,032
Üyeler
196,874
Son üye
Burak2222
Geri