🔥İndirim Npo Npm6 15.6" 5 Ms Full Hd Ips 60 Hz Taşınabilir Monitör 3299tl

GGbaba

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,605

Son 1 yılın en düşük Fiyatından 100 lira pahalı.
1779057544395.webp

1779057497131.webp

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
bu tarz ürün düşünen arkadaşlara söyleyeyim bu tarz ürün alacaksanız ucuzdan kaçın bu markadan özellikle ekran inanılmaz verimsiz ve en ufak harekette görüntü kesiliyor ekran renkleri soluklaşıyor ben iade emiştim satarım diye toplu alıp geri iade düştüm geçen sene yaz başı

Bir heves 144 Hz olanı 6 taksit ile 4,6k'ya almıştım, pek kullanmadım cihaz yatıyor.
Hoparlör kötü, renk gamutu normal bir monitör kadar canlı değil ve biraz ghosting barındırıyordu.
Üstteki arkadaşın dediği gibi ota boka görüntü kopabiliyor. Kablo bağlantısı sağlam ve temassız olmalı.
Edit. görüldüğü üzere NPO marka almama rağmen Raxius RXM6144 model ürün gönderilmişti. Niyeyse sorgulamadım.

1779057709570.webp

Bir heves 144 Hz olanı 6 taksit ile 4,6k'ya almıştım, pek kullanmadım cihaz yatıyor.
Hoparlör kötü, renk gamutu normal bir monitör kadar canlı değil ve biraz ghosting barındırıyordu.
Üstteki arkadaşın dediği gibi ota boka görüntü kopabiliyor. Kablo bağlantısı sağlam ve temassız olmalı.
Edit. görüldüğü üzere NPO marka almama rağmen Raxius RXM6144 model ürün gönderilmişti. Niyeyse sorgulamadım.

Alıntıyı görüntüle
çok güzel fikir olarak ürün açısından fakat hala bu ürünlerin bu kadar geri ve yetersiz kalması talep olmamasından uğraşılmıyor adamlar basma kalıp bakmadan üretip fırlatıyor geneli fason zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çok güzel fikir olarak ürün açısından fakat hala bu ürünlerin bu kadar geri ve yetersiz kalması talep olmamasından uğraşılmıyor adamlar basma kalıp bakmadan üretip fırlatıyor geneli fason zaten
Aynı satıcıdan aralarla aynı marka ürün al 1 yıl sonra bidaha al 3 ürün farklı marka bile olabilir garantisi yok

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
James Donkey olanını almıştım bi monitör performansı beklemiyordum görüntü versin yeterdi. Sanki JD monitörde daha çok özellik var gibi

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Lazım dı aslında fiyatta güzel ama bayram önü para lazım

Çok ilginç, ürünü övmek için gelmiştim, herkes gömmüş.
Dikey bir şekilde vesa mountlu olarak terminal ekranı olarak kullanıyorum, Samsung Smart Monitor M5 27" ana ekranım, görüntü kalitesi/canlılığı ve parlaklığı M5 monitörümden daha iyi, alıp taşıyıp gidiyorum bazen, dokunmatik ekran aynı zamanda bu ürün.
Tek eksisi hoparlörü aşırı kötü, hoparlör beklentim bu ekrandan olmadığı için beni rahatsız etmiyor açıkcası.
3000 liraya gayet iş görecek bir ürün. Ekranı her açıdan aynı kalitede duruyor, 0 yansıma var. Mat ekran hissiyatı mevcut, dokunmatik hissiyatı da kusursuz.
Kablo giriş soketleride maşallah soktunmu çıkaramıyorsun, kablodan tut salla ekranı, ben hiç bir titreşme görüntü gitmesi gelmesi vs yaşamadım.
Meraklısının bu fiyata bu üründen daha iyi bir ürün bulabileceğini düşünmüyorum.

Son düzenleme:
dokunmatik bilgisi yok üründe hocam 5binden aşağı dokunmatik yok gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,093
Üyeler
197,366
Son üye
htepe84
Geri