Emre Eryılmaz
80+
- Reaksiyon skoru
- 78
Biraz daha araştırarak konuşsanız daha iyi olur burdaki herkes aynı şeyi söylüyor size şuanda.2 ekran karti varsa ikiside 2060sa 1inde rtx aciksa nasil is oluyo
Biraz daha araştırarak konuşsanız daha iyi olur burdaki herkes aynı şeyi söylüyor size şuanda.2 ekran karti varsa ikiside 2060sa 1inde rtx aciksa nasil is oluyo
RTX 2060 ile SLI yapılamıyor diye biliyorum, en azından kağıt üstündeki bilgiler bu yönde. Ya da farklı bir şey söylemek istedin ancak ben anlamadım.2 ekran karti varsa ikiside 2060sa 1inde rtx aciksa nasil is oluyo
Tahminimce sli da öyle bir durumda oyun ya tek kart çalışacak yada 2 side açılacak yada oyun çökecek2 ekran karti varsa ikiside 2060sa 1inde rtx aciksa nasil is oluyo
Bende öyle biliyorumRTX 2060 ile SLI yapılamıyor diye biliyorum, en azından kağıt üstündeki bilgiler bu yönde. Ya da farklı bir şey söylemek istedin ancak ben anlamadım.
Ben yine abarttimTahminimce sli da öyle bir durumda oyun ya tek kart çalışacak yada 2 side açılacak yada oyun çökecek![]()
Ben bulamadım sanırım, link atabilir misin ? Nerede GTX 1660 Ti fiyatına bulunabiliyor ?Rx 5600xt nerdeyse 1660 ti fiyatına Rtx 2060 dan daha iyi bir performans veriyor. Zaten Ray tracing 2060 da PERFORMANS lı olmuyor . Rx 5xxx serisi şuan en f/p seri bence.
Akıcılık için 60+fps lazım.RTX açıldığında 40 fps alınacaksa hiç açılmamalı. Evet 24 fps üzeri akıcı olarak kabul edilir ancak 60 ve 45 fps arasındaki akıcılık bile fark edilebiliyor. Ben akıcılığı bir kaç yansımaya değişmezdim.
Hayır 24 kare ve üzeri akıcı, fps arttıkça akıcılık da artıyor tabi ki ancak 24 fps de akıcı olarak kabul edilir.Akıcılık için 60+fps lazım.
Fikirlerinizi söyleyebilirsiniz ama "kesin cümlelerle" yanlış bilgi veremezsiniz! aksine bahsettiğin 2. bios ile rx 5600 xt, 2060'ı her şekilde ciddi farkla geçiyorRtx2060 tabii ki de amd sevdalısı olsam da Rx5600xt 1660ti a rakip çıkarılan bios ile rtx2060 ın sırtına dayanan bir kart. Stok sorunu olmasa 2150₺ ye Pulse satılıyordu işte o paraya en iyi Gpu du. Hem serin çalışıyordu hem az yakıyordu hemde rtx2060 gücüdeydi. Oyununa göre gücü değişir ama saf güçte rtx2060 daha iyi fiyatı katarsan rtx2060 rtx teknolojisi dışında tercih edilir mi bilemem.